Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Raffy ‏@aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>

Raffy ‏@aslanraffy

>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>

Raffy ‏@aslanraffy

>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize. ;)

Saçmalığa bak sponsoru nike mış başka markalı takımlara gidemezmiş şu twitter'ı çıkaranın..........

cabaunun dediklerini yazan herif kadın twit attı demiyor zaten kaynağı gazettr dello sportmuş

nasıl bir adam bu sneıjder hem biz hem ezikler günlerdir stres yaşıyoruz artık açıklama gelsede eziklerde bizlerde nefes alsak:D

Raffy ‏@aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>

Raffy ‏@aslanraffy

>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>

Raffy ‏@aslanraffy

>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize. ;)

Messiniki adidas ama Barcada mecburen nike giyiniyor...ronaldo nike ama takimda mecburen adidas giyiniyor... ne alaka yani?

tabiki nike`inda isine gelir böyle olmasi ama böyle bir zorunluluk yok

bos.gif

Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki (antudan)

Yorum yok ...

umarım bir iki saate gelir yoksa açlıktan ölecekler var:trollface:

Raffy ‏@aslanraffy

Raffy ‏@aslanraffy

bu kadar komik gerekçede görmedim arkadaşın ya hayal dünyası geniş ya da beklemekten sıyırdı balatayı...

:) bizimki çogu artık sneijder dogurr sana dıoo:)):):)):) of koptum yawww:):):):)

birazdan sneijder çarşambaya kadar süre istedi haberi düşer

Cumhuriyet gazetesi spor servisi müdürü Aysalın özel uçağı şu an hazırlanıyor her an haber gelebilir dedi radyosporda

bos.gif

Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki (antudan)

Yorum yok ...

Bende bir an bunu yazan sen oldugunu düsünmüstüm antudan yazmasan hapi yutmustun sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt