Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ses ver seref,gösterip elletmiyosun

Irmak Kazuk: Bazı yöneticiler bu transferin bir kaç gün daha alabileceğini belirttiler.

Ben olumlu yaklasmadim acikcasi bu 2 gundur antremana cikma isine tamam daha oncede cikiyordu sneijder antremanlara fakat 3 gundur bizimle ismi aniliyor ciddi bir sekilde ve hala kabul etmediyse dusunmediyse.....

Ne bekliyorsun yatıp götünü mü büyütsün yani. Yada gidip tek başına mı çalışsı. Oldu ki bizim sözleşmemizi kabul etmedi interde kaldı, sonucunu düşünebiliyor musun çocuk oyuncağı değil bu yani.

Adam belki kabul etti bizimkiler açıklama yapmadı sürpriz bir şekilde gidip alıp istanbula indirip imza attıracak. Belki bir planları var yani. Belki forma sipariş edildi o bekleniyor. Belki formalar var isimler basılıyor. Bu böyle gider her layı terse çekmemek gerek.

bu hangi şref aydın bi tane daha vardı

Şeref, yaz hacı şuraya ne yazacaksan bitsin artık şu çile..

Neyse böyle olması yönetiminde işine yaradı. Transfer yapmazlar artık. Sneijder gelseydi bugune kadar gelirdi. Artık bu saatten sonra gelmez. Gelmesini beklemekde pollyannacılık olur. Yalnız yönetime helal olsun. Başkanın bu kadar varlığı nasıl yaptığını şimdi daha iyi anlıyorum. :)

Ne bekliyorsun yatıp götünü mü büyütsün yani. Yada gidip tek başına mı çalışsı. Oldu ki bizim sözleşmemizi kabul etmedi interde kaldı, sonucunu düşünebiliyor musun çocuk oyuncağı değil bu yani.

Adam belki kabul etti bizimkiler açıklama yapmadı sürpriz bir şekilde gidip alıp istanbula indirip imza attıracak. Belki bir planları var yani. Belki forma sipariş edildi o bekleniyor. Belki formalar var isimler basılıyor. Bu böyle gider her layı terse çekmemek gerek.

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt