Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

inter'le resmi olarak imzaladik.

protokol falan degil, inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti. rakami biliyorum ancak soylemesem iyi olur. 8 ya da 10 milyon euro degil, daha dusuk.

ipler tamamen bizle oyuncu arasinda. kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz. oyuncu bizde diyebiliriz:yenieek:

Şeref Reyiz Allah için net söyle bir hayal kırıklığına daha dayanamayız. Transfer bitti mi?

ozaman dün hakan canın dediği doüru çıktı la.bizden başka bir takıma giderse inter bize para verecekmiş

Transfer Nöbeti

protokol falan degil, inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti. rakami biliyorum ancak soylemesem iyi olur. 8 ya da 10 milyon euro degil, daha dusuk.

ipler tamamen bizle oyuncu arasinda. kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz. oyuncu bizde diyebiliriz:yenieek:

Şeref millet sneijderin zaten okey demesini bekliyor. Bizde okey dedi sandık. Boşuna zıplattın gençliği. Uykusuzlara yaradı bu.

inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti demek zaten bizim resmi oyuncumuz artik demek .....ipler tamamen bizle oyuncu arasinda ,kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz, ne demek ? zaten imza atmissa baska ne gibi bir anlasma olucakki :confused:

He bende sanıyodum yavaşlık düzeltin şunu lütfen. :D

Bu arada GOOOOOOOOL demek istiyorum

Beyler ne demek oluyor bu şimdi anlayamadım tam..

Şınayder istemezse bizde oynamayı ne olacak o zaman??

ben bu bilgi milgi islerini biraktigim icin twitter falan acmiyorum. sagda solda reklam yapiyorlar diyorlar cunku. bu bilgi disari sizmazsa iyi olur. benden bilmediniz yani.:yenieek:

[video=youtube;g1KxryXwgoM]https://www.youtube.com/watch?v=g1KxryXwgoM[/video]

İyi de zaten günlerdir Sneijder'in kendisi değil mi zaten sorun :sad007:

Sınavdan geldim. Moralim bozuktu. Forumu açtığım gibi Şeref Abi nin yazısı ile karşılaştım ve şimdi ben :troll:

daha adam ne desin yahu resmen hakları devroldu diyor futbolcu istemem oynamam diyebilirmi imkanı yok hayırlı uğurlu olsun

ben bu bilgi milgi islerini biraktigim icin twitter falan acmiyorum. sagda solda reklam yapiyorlar diyorlar cunku. bu bilgi disari sizmazsa iyi olur. benden bilmediniz yani.:yenieek:

Ok ama asıl olay zaten sneijderin bizi isteyip istemeyeceği. İnterle resmi sözleşme imzalamadan da bu iş böyleydi şimdi de böyle yani sneijderin türkiyeye gelmek istemesi lazım ben hala zor goruyorum orayı sonucta adam istemezse transfer yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt