Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;SHRKKpsS1V4]https://www.youtube.com/watch?v=SHRKKpsS1V4[/video]

Futbolcunun oluru olmadan bonservis el değiştirebiliyor mu yav??

Resmi acıklama olmadan inanamıyorum hala

tam olarak tatmin olamadim, Interle zaten sorun yoktu...

haklarini devretmek tam olarak ne anlama geliyor? bonservisi bizdemi yani? oyuncu kabul etmezse oyuncu hakki gerimi gidecek?

abi Sneijder ikna olmadan nasıl oyuncunun hakkını bize devretti Inter ben anlamadım bu olayı...

Transfer Nöbeti

Sneijder ikna olmadan nasıl almışız bonservisini

alemin kralı geliyorrrrrr geliyorrrrrr geliyooorrrrrr :f50::f50:

Bülent Tulun'un aciklamasindan sonra resmi aciklama geldi sanki Seref Aydin'in söyledikleri, hayirli olsun beylerrrrrr :ayatollah:

Ok ama asıl olay zaten sneijderin bizi isteyip istemeyeceği. İnterle resmi sözleşme imzalamadan da bu iş böyleydi şimdi de böyle yani sneijderin türkiyeye gelmek istemesi lazım ben hala zor goruyorum orayı sonucta adam istemezse transfer yatar.

İstemeseydi de mutlaka çıkar bir olumsuz açıklama yapardı die düşünüyorum

inter'le resmi olarak imzaladik.

protokol falan degil, inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti. rakami biliyorum ancak soylemesem iyi olur. 8 ya da 10 milyon euro degil, daha dusuk.

ipler tamamen bizle oyuncu arasinda. kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz. oyuncu bizde diyebiliriz:yenieek:

ben bu bilgi milgi islerini biraktigim icin twitter falan acmiyorum. sagda solda reklam yapiyorlar diyorlar cunku. bu bilgi disari sizmazsa iyi olur. benden bilmediniz yani.:yenieek:

Ağzından bal damliyor abi.

Transfer nöbetinin devamlılığı için avatarlarımız gitti :eek: Konuklarımızın üye olmasını tavsiye ediyorum :yenieek:

oyuncu anlaşmadan bonservis devrolmaz ama prensip anlaşması olmuş.Bizle irtibat halindeyken başkasına satarlarsa 5 m € verecekler bize konu açık net.

srfydn > resmi site

Hayırlı olsun beyler :m26:

beyler :(

%C3%B6l%C3%BC-kanarya-nb19915.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt