Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

La ziyaretçiler basın gidin sizin yüzünüzden nöbet tutamıyoruz :asd:

ben hala kimin nie sevindiğini anlamadım. adamlar resmi siteden zaten anlaştığımızı söylemedilermi ? oyuncu değil mi ikna edilmesi gereken. bizim millette bir acayip la

şeref reyiz anlaştık demiyor imzalar atıldı diyor buda demekki oyuncunun bonservisi bizde oyuncuya sormadan bonservisini verirmi inter farzedelim verdi bu saatten sonra futbolcu oynamam derse satacak klüp galatasaraydır artık futbolcu bizimdir demek sevinmeye değmezmi sence

Transfer nöbetinin devamlılığı için avatarlarımız gitti :eek: Konuklarımızın üye olmasını tavsiye ediyorum :yenieek:

Harbiden berat ben bakıyorum bir eksiklik var forumda diye. avatarlarmış meğer. Niye kaldırıldı hocam Transfer nöbetinin devamlılığı derken ?

Koskoca Inter'le Hurma'nın Kayseri'sini kıyaslamamak lazım bence. Oyuncu da Sneijder ayrıca bu kadar rahat hareket edemezler.

Ya ben şu açıdan bakıyorum, İnter durup dururken neden Galatasaray ile protokol değil resmi sözleşme imzalasın? Neden kendini bir yükümlülüğe bağlasın? Demekki Sneijder okeyi verdi

oyuncu anlaşmadan bonservis devrolmaz ama prensip anlaşması olmuş.Bizle irtibat halindeyken başkasına satarlarsa 5 m € verecekler bize konu açık net.

Aynen geçici süre oyuncuyu vermezler başka kulube hakları bizde ama gecici süre. Sonucta bu süre içinde sneijder bize evet demezse haklar yine intere gece diye düşünüyorum. Transferin başında da olay sneijderdeydi hala onda oyuzden değişen cok bişey yok gibi.

lan şuan bunun gibiyim

[video=youtube;SHRKKpsS1V4]https://www.youtube.com/watch?v=SHRKKpsS1V4[/video]

Bonservis için oyuncu iknasina gerek yok .nasıl bjk bazı oyuncuların %50 bonservisini bazı manqjwrlwre devretti bizde öyle aldık .adam istemezse oynamaz ama .inter kısaca biz senin ücretini artık kqrsilqyamiyoruz git gs ile anlas dedi .

öyle bir şey olamaz.mevcut mukavele varken devir olmaz kesin biliyorum yani yoksa burda ahkam kesmem.

son gelişmeler neler ?olumlu mu :D yoksa olumsuz mu :sad007:

ula sağır sultan bile biliyo yani interle anlaştıgımızı

tek sorun sneijderin evet demesi.

Sneijder'in lakabı var zaten >> Sharp-Shooter yani Keskin Nişancı :)

Ya ben şu açıdan bakıyorum, İnter durup dururken neden Galatasaray ile protokol değil resmi sözleşme imzalasın? Neden kendini bir yükümlülüğe bağlasın? Demekki Sneijder okeyi verdi

Ben de aynısını demeye çalışıyorum zaten. :asd:

Portakali soydum,

Başucuma koydum,

Ben bir yalan uydurdum.

Duma duma dum, kırmızı mum.

Dolapta pekmez yala yala bitmez.

Sneijder cık cık cık

Yolanthe cık cık cık

Fenev Sen bu forumdan çık

Biri Sneijder'e bizde olduğunu söylesin.

Salı gününden beri ziyaretçiyim ama üyeliğim varmış, sağolsun Şeref Abi sayesinde üye olduğumu hatırladım. Uzun süreden sonra ilk mesajım.

Bu sefer oldu diyorum bende aranıza katılıyorum. Hala En Büyük Galatasaray, Sneijder adam ol diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt