Özgür Çelik
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 4.738
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
La ziyaretçiler basın gidin sizin yüzünüzden nöbet tutamıyoruz
La ziyaretçiler basın gidin sizin yüzünüzden nöbet tutamıyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ben hala kimin nie sevindiğini anlamadım. adamlar resmi siteden zaten anlaştığımızı söylemedilermi ? oyuncu değil mi ikna edilmesi gereken. bizim millette bir acayip la
Transfer nöbetinin devamlılığı için avatarlarımız gittiKonuklarımızın üye olmasını tavsiye ediyorum :yenieek:
Hangi numarayi giyecek Sneijder? 20?
Koskoca Inter'le Hurma'nın Kayseri'sini kıyaslamamak lazım bence. Oyuncu da Sneijder ayrıca bu kadar rahat hareket edemezler.
oyuncu anlaşmadan bonservis devrolmaz ama prensip anlaşması olmuş.Bizle irtibat halindeyken başkasına satarlarsa 5 m € verecekler bize konu açık net.
Bonservis için oyuncu iknasina gerek yok .nasıl bjk bazı oyuncuların %50 bonservisini bazı manqjwrlwre devretti bizde öyle aldık .adam istemezse oynamaz ama .inter kısaca biz senin ücretini artık kqrsilqyamiyoruz git gs ile anlas dedi .
Harbiden berat ben bakıyorum bir eksiklik var forumda diye. avatarlarmış meğer. Niye kaldırıldı hocam Transfer nöbetinin devamlılığı derken ?
Ya ben şu açıdan bakıyorum, İnter durup dururken neden Galatasaray ile protokol değil resmi sözleşme imzalasın? Neden kendini bir yükümlülüğe bağlasın? Demekki Sneijder okeyi verdi

Harbiden berat ben bakıyorum bir eksiklik var forumda diye. avatarlarmış meğer. Niye kaldırıldı hocam Transfer nöbetinin devamlılığı derken ?