Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler ben yavaş yavaş usanmaya başlıyorum,gelse de olur gelmese de moduna doğru gidiyorum.Sanki bizi başka teklifler için bekletiyor gibi gelmeye başladı.

Kendisinden ziyade menajeri bunu yapıyor diye düşünüyorum ta en başından beri. Son dakkaya kadar teklif alır mıyız kafasında sanki.

Sneijder'e kararı konusunda ek süre vermemeliyiz bana göre. Cuma dendiyse, bu gece kesin cevabının istemeliyiz diye dusunuyorum. Gelmeye gerçekten niyeti varsa, kararını vermiştir zaten. Yok bizi kullanıp, fiyat artırma aracı olarak alet ediyorsa, gönlü Tottenham vs. de ise, bizi oyalıyorsa yani, ek süre isteyip, ocak sonu istediği kulube gider ya da İnter'le sözleşme uzatırsa, olan bize olur, vakit kaybederiz, son dakika yeni bir Riera daha gelir.

Kendimizi kandırmayalım, geleceği varsa bu gece de kararını verip, açıklayabilir. Biraz daha süre vermenin anlamı yok bana göre.

forumun son durumu bu..

millet bıktı...

24 ssaat diye zaman verirsen, böyle olur..

bakın anlaşmışız değilmi inter ile. bugun yapsaydın bildirimini.. 2-3 kadar herşey belli olurdu.

yemişim kap, kapı kim takar. önümüzde 10 gün sonra lig başlıyor, gelecek oyuncu iyide olsa-hazırlıksızda olsa. kamp yetişecekki hocadan oyuncuyu-takıma etkisini beklentilerini taktiksel durumları izah edecek ve gelecek adam uyum sağlayacak..

ondan sonra okadar adam geldi niye hala böyle..

10 günde 1 oyuncu alıyorsan hep saha içinde bişeylerri değiştirmek zorunda kalırsınn

24 saat süresi geçmis olabilir, kararini büyük bir ihtimalle bildirmistir. Evet de olabilir hayir da.

24 saat'in bittigi an'da direk açiklama mi olmasini bekliyordunuz?

Umarim hayirlisi olur.

gelicek arkadaşlar gelmeseydi,istemeseydi çoktan açıklanırdı gelicekk :)

Resmen Hz Yusuf sabriyla deniyor bizi Unal Basgan ,ben boyle bi transfer yontemi gormedim hayatimda bi adam ya alinir yada boyle alinmis gibi hic millete eziyet cektirilmez.

Sneijder Epl icin bizi bekletiyor iyice artik ayyuka cikti bu ,bize tamam gelirim demis ama gozu kulagi Ingilterede istedigi maasi aldigi zaman ilginiz icin tesekkur ederim diyip uca uca Ingiltereye gidecek.

Sneijder'e kararı konusunda ek süre vermemeliyiz bana göre. Cuma dendiyse, bu gece kesin cevabının istemeliyiz diye dusunuyorum. Gelmeye gerçekten niyeti varsa, kararını vermiştir zaten. Yok bizi kullanıp, fiyat artırma aracı olarak alet ediyorsa, gönlü Tottenham vs. de ise, bizi oyalıyorsa yani, ek süre isteyip, ocak sonu istediği kulube gider ya da İnter'le sözleşme uzatırsa, olan bize olur, vakit kaybederiz, son dakika yeni bir Riera daha gelir.

Kendimizi kandırmayalım, geleceği varsa bu gece de kararını verip, açıklayabilir. Biraz daha süre vermenin anlamı yok bana göre.

Bencede, gelmek istese simdiye cevabini verirdi. Yok cuma yok pazartesi yok bilmemne. Baska kulupten teklif bekliyo iste yada menajeri baska takim ariyor. Tam salako filmindeki oldugu gibi. Bizu kullaniyo iste.

o soruyu benim sana sormam lazım. Parçalı formayla program üzerinden bir resim yapmış,yayınlamışlar. Hoşuma gitti aldım forumda paylaştım. Sen resime bakacağına kolundaki dövmenin yerine bakıyorsun birader. Kul yapısı bir şeyde hata aramak. Senin amacın ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt