Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence gelmek istemiyor net bir şekilde, o kadar isteksiz olacaksa da gelmesinin bir anlamı yok. Bizde paramızı boşa harcamayalım.

yöneticilerden birinin durumu açıklaması lazım bilgi kirliliği var ortalıkta son 24 saatte bu iş belli olur diyorsan ve belli olmuyorsa neticesi gerekçesinin açıklanması lazım

iyi akşamlar saat 13:00ten sonraki gelişmeleri aktarabilecek var mı üşeniyorum bakmaya kafa 1 milyon oldu zaten 2 sınavdan çıktım.:SS:

NEden hiçbir yönetici çıkıp bir açıklama yapmıyor? oldu veya olmadı durum neyse niye herkes sessiz?

24 saat süresi geçmis olabilir, kararini büyük bir ihtimalle bildirmistir. Evet de olabilir hayir da.

24 saat'in bittigi an'da direk açiklama mi olmasini bekliyordunuz?

Umarim hayirlisi olur.

Tekrar söylüyorum bu benim kendi tahminim hayır deseydi açıklama direk gelirdi ve şu ana kadar bilirdik bence evet dedi ki daha imza işleri falan bekleniyordur.

herkese soruyorum 1: sınejderin şu aşamada interde kalma şansı varmı bence yok: dun moratti galatasarayla anlaştık kalmal isterse indirip yapıp kalsın diye interin resmi sitesinden açıklama yapması, bugun ise inter teknik trektörunun sınejder için sonuna geldik demesi ve kadroda duşunmemesi sonuçta herkes hem fikir interde bu sene sınejder yok! gelelim en önemli meseleye bu oyunucyla ciddi anlamda galatasaraydan başka ilgilnenen hiçbir takım yok! hal böyleyken ortada çok ciddi şekilde açıklamalar varken bu karamsarlık niye?

bu aksam karar vermediyse biraksinlar bizimkiler acilen alternatif oyuncuya yonelsinler, bi de ona 10-15 gun zaman gider

Şeref bugün açıklanmayabilir dedikten sonra milletin resmen şevki kaçtı. Bir anda dağıldı millet.

kötü birşey olsaydı felaket tellalı ali dürüst çıkardı piyasaya başkan iyice tembihlemiş abddurahim albayarak bile konuşmuyor :)

Tekrar söylüyorum bu benim kendi tahminim hayır deseydi açıklama direk gelirdi ve şu ana kadar bilirdik bence evet dedi ki daha imza işleri falan bekleniyordur.

Bence her iki ihtimal'de direk açiklamanin olmasi normal.

Umarim senin dedigin gibi olmustur tabi.

Lan ne gaarip insanlarsınız burada yazıp yazıp oynuyorsunuz kendi kendinize. Yok uyumamışlarda günlerdir saatlerdir yok iş yapmamışlarda adama sallıyorlar gelmezsen gelme diye. He adam zaten dicektiki gscimbom forumunda 3 gündür insanlar uykusuz beni bekliyorlar, hemen kararımı vereyim.

Sıkıyorsa 10 dakika içerisinde bir kültürden farklı bir kültüre gidip 4 sene oraa kalma kararı alın hadi. Oturmuşlar net başına twitterde twitter snejder habei bakıyorlar.

Beklemeyin arkadaşım sizi zorla bekleten yok burada. Konu başlığında nöbet yazıyor zaten, nöbetin anlamını burada açıklamak mı gerekli. Vay arkadaş 10 dakikada bir fikir değiştiriyorlar yahu.

Tulun onu demiş bu bunu demiş, söz vermiş tutmamışmış.

Yönetim wc'ye giderkende bildirim yapsın istiyorsanız. Kapalı kapılar adında olan olaylar hakkında fikir üretip sonra ona inanıyorsunuz, en sonunda yönetime sallamaya kadar gidiyor bu.

Paranoya had safhaya gelmiş.

Çoğunuzda transfer bağımlısı olmuşsunuz, bırakın gidin arkadaşım tv'ye düşer zaten adam gelirse saniyesinde öğrenince ne gececek elinize.

Ya beklemesini bilin bi yahu. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

SPORX ÖZEL - Türk futbol tarihinin en görkemli transferlerinden birine imza atmak üzere olan G.Saray'ın Inter Kulübü ile ön protokol imzalayarak Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i resmen "bağladığı" ortaya çıktı...

Bizzat başkan Ünal Aysal'ın yürüttüğü tarihi transfer konusunda işini sağlama alan ve Inter kulübü ile 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışan sarı-kırmızılıların İtalyan kulübü ile "15 Ocak 2013 tarihine kadar G.Saray'ın isteği olmadan futbolcu başka bir kulübe satılamaz veya kiraya verilemez" şeklinde bir hafta süreli bir ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların ayrıca bu ön protokole cezai şart olarak 5 milyon euroluk tazminat maddesi koydurttuğu belirtilirken, futbolcunun G.Saray'dan 12 Ocak akşamına kadar süre aldığı ifade edildi.

12 milyon eurodan kapı açan Inter Kulübü Başkanı Moratti'yi 1.5 yılda ödeme koşulu ile 7.5 milyon euroya ikna eden G.Saray'ın oyuncuya da garanti para olarak yıllık 4.2 milyon euro verecek. Futbolcunun tüm maçlarda oynaması halinde yıllık alacağı para maç başılarla yaklaşık 5.3 milyon euroyu bulacak.

Lan ne gaarip insanlarsınız burada yazıp yazıp oynuyorsunuz kendi kendinize. Yok uyumamışlarda günlerdir saatlerdir yok iş yapmamışlarda adama sallıyorlar gelmezsen gelme diye. He adam zaten dicektiki gscimbom forumunda 3 gündür insanlar uykusuz beni bekliyorlar, hemen kararımı vereyim.

Sıkıyorsa 10 dakika içerisinde bir kültürden farklı bir kültüre gidip 4 sene oraa kalma kararı alın hadi. Oturmuşlar net başına twitterde twitter snejder habei bakıyorlar.

Beklemeyin arkadaşım sizi zorla bekleten yok burada. Konu başlığında nöbet yazıyor zaten, nöbetin anlamını burada açıklamak mı gerekli. Vay arkadaş 10 dakikada bir fikir değiştiriyorlar yahu.

Tulun onu demiş bu bunu demiş, söz vermiş tutmamışmış.

Yönetim wc'ye giderkende bildirim yapsın istiyorsanız. Kapalı kapılar adında olan olaylar hakkında fikir üretip sonra ona inanıyorsunuz, en sonunda yönetime sallamaya kadar gidiyor bu.

Paranoya had safhaya gelmiş.

Çoğunuzda transfer bağımlısı olmuşsunuz, bırakın gidin arkadaşım tv'ye düşer zaten adam gelirse saniyesinde öğrenince ne gececek elinize.

Ya beklemesini bilin bi yahu. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Aynen. Bu kadar kasmaya gerek yok.

yav arkadaslar onemli olan para , Sneijder olmazsa baskasi olur

Bence her iki ihtimal'de direk açiklamanin olmasi normal.

Umarim senin dedigin gibi olmustur tabi.

Kabul etse ne diye açıklama olabilir ki bizim şu an tek olumlu bekleyebileceğimiz açıklama Sneijder Galatasaray'da açıklamasıdır onun içinde imzaların atılması , verilecek paranın kapa falan bildirilmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt