Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ypxMd.gif

bence bu akşm bir açıklama yapıır olumlu yada olumsuz

olumsuz haber gelse nordin amrabat transferinde oldugu gibi ayni gün veya olumsuz sonuclandiginda borsaya bildirildi

saat 10 a kadar yolu var beklemeye devam beyler olmadı yarın devam ya gelecek ya gelecek bu adam :yenieek:

ön protkol imzalanmış 15 ocak a kadar inter başka bir kulüple anlaşamaz diye. eğer bu doğruysa olumsuz bir haber bile gelse bizimkiler salı gününe kadar söylemez:lol: zaten ne zaman söyledikleri tarihde transfer oldu ki. yönetim transferde biraz heyecanlı davranıyor ne oursa olsun en HAYIRLISI OLSUN:b5:

@radyospor:sneijder kararını pazartesine kadar kulübe bildirecek hadi geçmiş olsun

Benim yöneticim 24 saat içinde belli olur diyip yalancı çıkıyorsa ben yemişim duyumcuları....

24 saati kac dakika gecti de konusuyorsun burada ? sanki 23 saat 58 dakika gectikten sonra aciklayacaklar, transfer gerceklesirse bülent tulun herkesin prensi olacak, hele ki 7 milyona falan bagladiysa plaket verilmelidir (not: bülent tulun'u bende sevmem)

herşeye hazırlıklı olun yarın veya ondan sonraki gun tum medyada yalan dolan habeler dönucek sınejder fenerle anlaştı diye ortalığı bulandırıcaklar! bakın Q7 hani gs ye geliyordu! gs ilgilenmiyoruz dedikçe yok 4 oyuncu karşılığı gs de yok 5 milyonu peşin yatırıcak oyuzden herşey yalan, basının gazına gelip lutfen burayı birbirine katmayın yarında itibaren sureç uzadıkça sınejder fenerde haberleri çıkıcak bunu yazın bir kenara.

Sneijder gibi dünya yıldızını bu paralara getiremezsin bir daha. Adamın bonservisi 8m civarında konuşuluyor. Eğer inter mali durumdan dolayı göndermek istemese 30 a bile alamazdın.
8 milyon ona 6 milyon da imza parasi , biz de isteriz gelmesini ama gelmezse de dunyanin sonu degil

ulan hayatım da ilk defa peste inter aldım arkadasa 5 tane çaktım 3 nü reyize attırdım daha ne yapalım gelmiceksen gelme :D

Demin Muslera'nin transferi bile 18 gun sonra aciklandi gibi bisey okumustum. Iyide bu aratransfer..10 gun bile fazla ara transferi icin, dogru degil mi arkadaslar? Gelecekse yarina kadar zamani var, yarinda tik yoksa hic gelmesin daha iyi.

24 saati kac dakika gecti de konusuyorsun burada ? sanki 23 saat 58 dakika gectikten sonra aciklayacaklar, transfer gerceklesirse bülent tulun herkesin prensi olacak, hele ki 7 milyona falan bagladiysa plaket verilmelidir (not: bülent tulun'u bende sevmem)

neden cumaya kadar sure ıstesın ozaman

Demin Muslera'nin transferi bile 18 gun sonra aciklandi gibi bisey okumustum. Iyide bu aratransfer..10 gun bile fazla ara transferi icin, dogru degil mi arkadaslar? Gelecekse yarina kadar zamani var, yarinda tik yoksa hic gelmesin daha iyi.

Demin muslera değil Fernando muslera

Love Football ‏@Loveforfootball Etrafta güvenilir haberci kim varsa gerek DM ile gerek telefonla aradım sordum. Hepsine göre Sneijder transferi noktalanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt