- 27 Ocak 2010
- 141.423
- 107.859
- 5.788
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yöneticim 24 saat içinde belli olur diyip yalancı çıkıyorsa ben yemişim duyumcuları....
8 milyon ona 6 milyon da imza parasi , biz de isteriz gelmesini ama gelmezse de dunyanin sonu degilSneijder gibi dünya yıldızını bu paralara getiremezsin bir daha. Adamın bonservisi 8m civarında konuşuluyor. Eğer inter mali durumdan dolayı göndermek istemese 30 a bile alamazdın.
24 saati kac dakika gecti de konusuyorsun burada ? sanki 23 saat 58 dakika gectikten sonra aciklayacaklar, transfer gerceklesirse bülent tulun herkesin prensi olacak, hele ki 7 milyona falan bagladiysa plaket verilmelidir (not: bülent tulun'u bende sevmem)
hayırlı olsun demekki sınejder gsye imzalamış tam dediğim gibi protokol vs sözleşmelerin incelenmesi pazartesi salıyı bulur.@radyospor:sneijder kararını pazartesine kadar kulübe bildirecek hadi geçmiş olsun
Demin Muslera'nin transferi bile 18 gun sonra aciklandi gibi bisey okumustum. Iyide bu aratransfer..10 gun bile fazla ara transferi icin, dogru degil mi arkadaslar? Gelecekse yarina kadar zamani var, yarinda tik yoksa hic gelmesin daha iyi.
neden cumaya kadar sure ıstesın ozaman