Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mersin ile elazığ bu sene düşer.Bu kadar adammı alınır toplasan hepsini bir adam etmez

beyler görüşürüz iyi nöbetler sabaha kadar ders çalışırım sonrada sabah uyuyup akşam kalkarım herhalde yoksa gün bitmez yine benim için herkeze iyi akşamlar Allah sabır versin beyler

Bence sneijder işi tamam.başka kim/kimler gelecek onu tartışalım.

ulan hala yokmu lan bi gelişme ne demek lan yarın belli olacak bugün bitecek lan bu iş bitecek lan bitecek ne dersimize çalışabiliyoruz ne birşey yapabiliyoruz kölemiyiz lan biz açıklayın yaaaaaa:mad::mad::mad::mad:

arkadaslar bi arkadastan duydugum kadariyla yarin aysal'in ucagiyla ogle saatlerinden gelecekmiş Türkiyeye.

Simdi hemen ateşe atmayın sadece ondan duydugumu söyledim

Yönetim kap konusunda yine hata yaptı anlaşma olsa bile..

Saat 19:05'i beklerim, en fazla 19:10. ondan sonra bende giderim :)

cidden transfer konusunda garip olan bir takımız ya ne bu hiçbir haber yok resmi

Ne alakası var adam 28 yasıında hangi premıer lıg ekıbıne gıdıcekde egolarını tatmın edebılecek ? ama GALATASARAYA gelirse şampiyonlar ligi dinali oynama şansı var ki final demek % 50 kupa bizde demek

Sen Türk ve Galatasaraylı olmasan Ajax,Real Madrid,Inter kariyeri olan takımınla daha 2 sene önce Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş aynı sene Dünya Kupasında finale çıkan takımın en önemli oyuncusu olsan uzun bir süre sonra Şampiyonlar Liginde tur atlamış olan Galatasaray'a koşa koşa gelir miydin çok merak ediyorum. Tamam biz çok önemli bir takımız, Avrupa'da Dünya'da tanınıyoruz başarılarımız küçümsenecek başarılar değil ama kendimizi dev aynasında görmenin de manası yok. Ayrıca Şampiyonlar Liginde yakın zamanda final oynamamız çok çok düşük bir ihtimal.

S.aleyküm nedir gelişmeler? Bugüm öğlen gelecek uçakta yalan oldu herhalde :(

ulan hala yokmu lan bi gelişme ne demek lan yarın belli olacak bugün bitecek lan bu iş bitecek lan bitecek ne dersimize çalışabiliyoruz ne birşey yapabiliyoruz kölemiyiz lan biz açıklayın yaaaaaa:mad::mad::mad::mad:

soner reis...

sakin ol...

24 saat içinde kararını verecekmiş. italya bizden 1 saat geridee:lol:

ya uçak olayına inanan varmıydı cidden?

Hergün zaten erteleniyo.. yok yarin sabah yok sali günü fln. Bizi resmen mal olarak görüyorlarya la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt