Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne alakası var adam 28 yasıında hangi premıer lıg ekıbıne gıdıcekde egolarını tatmın edebılecek ? ama GALATASARAYA gelirse şampiyonlar ligi dinali oynama şansı var ki final demek % 50 kupa bizde demek

Zaten her sene kupada final oynaya oynaya gediklisi olduk ya bu kupanın.

Bi united mi kupaya daha yakın gözünde yoksa biz mi.

Veya arsenal mi biz mi. Bu mantıkla bak olaya.

Adamlarda hem sistem var hem yabancı statüsü farklı. Altyapıları sağlam, mentaliteleri sağlam. Bu gün türkiyde bulunan yabancı sınırı ile avrupada kupa oynama ihtimalin imkansıza yakın. Futbolun içine aşırı paralar girdi millet futbol oynamayı bıraktı yatarım kazanırım mantığına girdiler.

Bir hakan baltaaya koca ülkede alternatif sol bek çıkmıyorsa, bitirici forvet dediğimiz oyuncu yoksa bir ülkede, adam gibi açık oyuncusu desen yine yok.

Boşuna ş.ligi finali hayali kurmasın kimse.

ben kaçıyorumm. yeter..

içim dışım snejderr oldu..

bana :dedikodu: demeyinn, :msg:

:D

sneijder gelmesede yonetime 10 puan, elinden geleni yaptilar, adam gelemzse silahlami getirsinler?

Adamlara vizyon yok tr den topçu alıyoruz dedik dünyada şuan saysak en önemli 10 topçudan birini getirmek için herşeyi yaptılar,demek vizyon varmış.

Dayanamadım girip yazayım dedim. Umarım bu iş artık bitmiştir. Sneijder gel be kardeşim artık.

Sen Türk ve Galatasaraylı olmasan Ajax,Real Madrid,Inter kariyeri olan takımınla daha 2 sene önce Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş aynı sene Dünya Kupasında finale çıkan takımın en önemli oyuncusu olsan uzun bir süre sonra Şampiyonlar Liginde tur atlamış olan Galatasaray'a koşa koşa gelir miydin çok merak ediyorum. Tamam biz çok önemli bir takımız, Avrupa'da Dünya'da tanınıyoruz başarılarımız küçümsenecek başarılar değil ama kendimizi dev aynasında görmenin de manası yok. Ayrıca Şampiyonlar Liginde yakın zamanda final oynamamız çok çok düşük bir ihtimal.

o takımın en önemli oyuncuları 1.Robben 2. Sneijder'idi. Hollanda'nın finale çıkmasında Robben çok büyük rol oynamıştı.sneijderin hakkını da yememek lazım eder tabi.

menajere cukkayı verirsen adamı afgan ligine bile götürebilir önemli olan menajerler paylaşılan bilgilere görede menajer tamam +kulüp tamam sırada sneijder var :D

yöenetim cidden transfer tarihinde bir ilki başarmak üzere sneijder hariç herkesle görüştüler ve son aşamaya gelindi.

bu iş olmazsa transfer nöbetine kimler devam etmeyecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt