Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

pirlo > diego ve bale > pepe alakasız mevkideki adamları kıyaslamanıza katılmak istedim:ayatollah:

fatih hocada bazen çok saçma şeylere takılıyor arkadaş kakayı istiyorsun da kaka gelse bile maliyeti sneıjderden çok çok daha fazla olur. ayrıca kaka bitik sneıjderi istememesinin nedeni ney acaba kaka gelince takım için dengeler bozulmayacakmı. bence hoca ile yönetim arasında sorunlar var birbirleriyle çekişiyorlar olan bize ve takımımıza oluyor.

yaw biraz ne olur düşünüp yazalım ne olur.hoca 4-4-2 den dönmek istemiyor kaka hem kanat hem forvet te de oynayabilir kii,oyun içinde tek forvet e döndüğünde de orta saha ya çekebilirsin kaka yı.yani hoca nın bu paraları göze aldınız madem olursa bu adamı alın ki oyun şablonumuza da uysun manasında bir açıklamaydı o.ama snijder forvet oynamaz,kanat da oynamışlığı vardır ama orda da sırıtır artık yani,çift forvet oynmayı felsefe edinmiş bir takımda sneijder nerede oynayabiliyor hoca ona takılı kaldı bence.yoksa evet çok pra kaka da sneijder de çok para ama kaka yı kullanabileceği alan oyun şeklini bozmadan daha fazla olduğu için kaka yı tercih ediyor hoca.

benim yorumum şu...

hoca ve a.albayrak sıkıntısı sol bekten dolayıdır...

ayrıca carlinhos olmadığı için /tahminimce/ snejderi olayı daha kolay olmuştur.

biz günlerdir bekliyoruz harap düştük burda. onlarında yorgun olma ihtimalini unutmayalım

hocanın ya da yönetimden herhangi birinin Sneijder'i istemediğine inanmıyorum

Tahminim sorun istemek istememek deil,Hoca 20 yildir star oyuncuya hep özel ilgi göstermistir farkli davranmasi gerektini bilir ve bunuda acikca söyler herzaman.Hocanin sorunu tulun un bukadar bu isin icinde olmasi,Galatasaraylilarin 90% gibi Hocada ssevmiyor bu adami.

abi yüzde bin sneijder tabiki ne kakası... hollandalı oyuncu farklıdır.

Takım içi para meselesi hikaye... Herkes biliyor Sneijder'i kimse buna bişey demez. Real'de Ronaldo için takım içi denge mi var? Sneijder İnter'de kaça oynuyor, İnter'deki futbolcular bunu problem ediyor mu? Hikaye... Olası anlaşmazlık için kılıf gibi geliyor bana.

albayrağın videosunu koyarsanız bir zahmet

A.Albayrak'ın açıklamaları :

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, TRTHaber'e bir röportaj verdi ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak konuşmasında, "Sneijder transferi özellikle başkanın ilgilendiği bir transfer. Kulübüyle kesin anlaşma var, sadece futbolcunun anlaşmaya varması söz konusu. Inter'den aldığı ücret çok yüksek, böyle bir para veremeyiz. Çok değerli arkdaşlar var kadroda ve hepsini düşünüyoruz.Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti." dedi.

Tecrübeli yönetici açıklamasının devamındai "Ailesi içerisinde hesapları var. Eşinin bir işi var orada, düşünüp bize bu akşam bir cevap verecek. Futbolcu haklı olarak belki başka kulüplerle de görüşebilir. Inter'den aldığı paranın baya altında bir parayla anlaşmamız söz konusu. İmza olmadan anlaşma var diyemem. Çok temkinli olmak lazım, camiayı temsil ediyoruz. Yalan, yanlış söylememek lazım." şeklinde konuştu.Albayrak transferin bitmediğini söyleyerek, "Onun menajerleri var ve hep çalışıyorlar. Hamit'in transferi de çok zor şartlarda gerçekleşti. İranlı manejeri benim annemdem emdiğim sütü burnumdan getirdi. Menajer para kazandığı için başka kulüplerle de görüşebilir. Yüzde vermek istemiyorum. İnsanları zor durumda bırakmak istemiyorum. Ben bitmiş denilen Burak'ı dağlardan kaçırdım. Herşey olabilir." dedi.

Sneijder transferinin Fatih Terim tarafından istenilip istenmediği sorulan Albayrak, "Hocanın istemesi lazım. Çift santrofor sistemine nasıl monte edecek, o onun bileceği iş. Hocanın istememesi söz konusu değil, tabi ki istiyor. Üzerine basa basa takım dengelerinden bahsediyor. Galatasaray'da Sneijder olmazsa olmaz değil." şeklinde cevap verdi.

Albayrak İtalyan kulübüyle bir protokol olduğunu söyledi ve "Inter protokol, futbolcu ile anlaşılması halinde prorokol yürürlüğe girer. Taraftarlar rahat olsun, Sneijder gibi çok futbolcumuz var bizim takımda. Futbolcularımıza hakszılık etmeyelim." dedi.

Abi neden bu kadar sabırsızsınız anlamıyorum. Tamam içinizde ya gelmesse korkusu var fakat bence su ankı surec gayet dogal bır surec. Sızı de baska bır ulkeye 3 yıllına cagırsalar yada ne bıleyım calıstınız sırket harıcı baska bır sırket sıze teklıf gonderse sızde dusunursunuz. kı daha 3 gun oldu. Gelırsede cok buyuk transfer olacak beklemeye deger. Ben de pek heyecan yok su an ama gelecegıne kesınlıkle ınanıyorum artık.

Fatih Terim takim ici denge diyorsa ben TULUN-AYSAL desteklerim arkadas, sen Fatih Terim'sin bunu demeye hakkin yok. Türk futbol tarihinin en büyük transferi gerceklesecek daha denge diyor. Hamit'e 3 milyon veriyoruz, Sneijder 6 milyon alsa bir laf etmem ben. Kendi prenslerine gelince Amrabata 8.6 falan verin diyor..

Aysal saha dısı benim bi anlamda hangi oyuncuya ne kadar vericeğime karısma hocam demeye getirmis oda ondan bozuktur ama Fatih hoca gelsede gelmesede görevini yerine getirir :yenieek:

Bence fatih hocanın sneijder geldıgınde bır taktık stratejesı yok.Kaka yı isteme sebebı de umut ya da elmandere kesık atıp kakayı ıkıncı forvet gıbı oynatma ıstegi

Hoca inadı ınat 4-4-2 den vazgecmeyecek.Kaka sneijdere göre daha ofansif oldugu ıcın sneijderı oyuzden takım dengelerı cart curt olaylarına gırıyor.

Akıl var mantık var.Sneijdere takım dengesı dıyorsun kaka yı ıstıyorsun.Sneijder gelse de hoca melo ya kesık atıp 4-4-2 oynatıcak

fatih hoca biraz anlayışsızlık ediyor.yönetim kakayı almak istemiyor yaş olmuş 31 adam dünya kadar sakatlığı var yıllığı sneijderden çok fazla kakayı aldığın an bonservisi elinde patlayacak

Yahu ortada Fatih Hoca'nın, Sneijder'i istemediğine dair laf yok, söz yok. Albayrak'ın suratından anlamlar devşirip, Hocanın günahını almayın. :(

yaw biraz ne olur düşünüp yazalım ne olur.hoca 4-4-2 den dönmek istemiyor kaka hem kanat hem forvet te de oynayabilir kii,oyun içinde tek forvet e döndüğünde de orta saha ya çekebilirsin kaka yı.yani hoca nın bu paraları göze aldınız madem olursa bu adamı alın ki oyun şablonumuza da uysun manasında bir açıklamaydı o.ama snijder forvet oynamaz,kanat da oynamışlığı vardır ama orda da sırıtır artık yani,çift forvet oynmayı felsefe edinmiş bir takımda sneijder nerede oynayabiliyor hoca ona takılı kaldı bence.yoksa evet çok pra kaka da sneijder de çok para ama kaka yı kullanabileceği alan oyun şeklini bozmadan daha fazla olduğu için kaka yı tercih ediyor hoca.

iyide hocam kaka ayrılmak istemedi yani sneıjdere burun kıvırmasının yada böyle gönülsüz gibi olmasının başka bir nedeni olmalı

Böyle boş adamların twitleri eskiden yasaklanıyordu,nerde bu yönetim kardeşim,biz hakaret etsek 1 dk içinde myc alıyoruz,İşinizi yapın lütfen

Bos adam dedigin kisinin twitleri diger twitlere göre 10 kat daha inandirici ve en azindan transferler olunca önceden verdigi haberlerin bir cok payi da dogru cikti.

Bir zahmet arastir brother ;)

hocanın ya da yönetimden herhangi birinin Sneijder'i istemediğine inanmıyorum

katılıyorum amaç gündem yaratmak..Başkan Fatih Terim'in listesinde yaratıcı oyuncu olduğunu söylemişti..bu oyuncucuya hayır demez Terim..ama illaki dengeyi korumak isteyecektir..mali denge de başkanın işi..düşük bonservisle halledek sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt