Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Cevap: Transfer Nöbeti
Barış raporlamayacaksan sana özelden sövecem kardeşim
Barış raporlamayacaksan sana özelden sövecem kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durumum derken?
hakan su an bunlari paylasmanin zamani degil kanka ya. herkes heyecan icinde, bazi arkadaslar yorumunu okuyup sinir patlamasi yasayabilir. bende temkinliyim ancak beklemekte fayda var. :b5:
(Yanlis anlama ha)
Bence her şey tamam zaten kulüpler anlaştılar ve bunu açıkladılar . Söz Sneijder'de şuan Galatasaray teklifinden daha iyisini bulamaz % 90 gelecektir. Ama bu kadar beklemesinin sebebi daha iyi bir takımla anlaşma ümidi olabilir onlarda ( ManU - Bayern ) klasında olur..

Albayrak'ın açıklamalarına göre konuşuyorum, İnter'de maaşını düşürmediği için aylardır kadro dışı kalmayı göze alan bir oyuncu neden bu ücretin çok daha altına Türkiye'ye gelsin? İnter'in de gel karın tokluğuna oyna diyecek hali yok ya.
Albayrak'ın açıklamalarına göre konuşuyorum, İnter'de maaşını düşürmediği için aylardır kadro dışı kalmayı göze alan bir oyuncu neden bu ücretin çok daha altına Türkiye'ye gelsin? İnter'in de gel karın tokluğuna oyna diyecek hali yok ya.
Akıl sağlığı sanırım![]()
Oouuuvvvv çok sert bu Kamil, adam raporlarasa ineğini de alıp gitmek zorunda kalabilirsin