Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAQm29kCUAAtFLW.jpg:large

Barış raporlamayacaksan sana özelden sövecem kardeşim :D

Transfer Nöbeti

Yalnız olumlu veya olumsuz bir an önce karar versinde vakit kaybetmeyelim.

Bence her şey tamam zaten kulüpler anlaştılar ve bunu açıkladılar . Söz Sneijder'de şuan Galatasaray teklifinden daha iyisini bulamaz % 90 gelecektir. Ama bu kadar beklemesinin sebebi daha iyi bir takımla anlaşma ümidi olabilir onlarda ( ManU - Bayern ) klasında olur..

hakan su an bunlari paylasmanin zamani degil kanka ya. herkes heyecan icinde, bazi arkadaslar yorumunu okuyup sinir patlamasi yasayabilir. bende temkinliyim ancak beklemekte fayda var. :b5:

(Yanlis anlama ha)

Umrumda bile degil.. Cuma dediler 24 saat dediler olmadi. Yani birseylerin istedigimiz gibi gitmedigi ortada.. Ben böyle yorumluyorum. Istemeyen de ciddiye almaz.

Bence her şey tamam zaten kulüpler anlaştılar ve bunu açıkladılar . Söz Sneijder'de şuan Galatasaray teklifinden daha iyisini bulamaz % 90 gelecektir. Ama bu kadar beklemesinin sebebi daha iyi bir takımla anlaşma ümidi olabilir onlarda ( ManU - Bayern ) klasında olur..

aynen suat

Takım içi dengeleri bozmaz merak etmeyin boyu 1.70

bunuda gördüm ya kapatın nöbeti
:asd:

Albayrak'ın açıklamalarına göre konuşuyorum, İnter'de maaşını düşürmediği için aylardır kadro dışı kalmayı göze alan bir oyuncu neden bu ücretin çok daha altına Türkiye'ye gelsin? İnter'in de gel karın tokluğuna oyna diyecek hali yok ya.

İtalya'da vergi yüzünden bizde teklif edilenden az alıyor.

Ne sıkıntılı işlermiş arkadaş kaç gündür bekliyoruz gelmesini.Gelse de derdimiz bitmeyecek ki daha bunun Fener medyasının karısı üzerinden saldırması var aldığı maaş üzerinden ylaan haber yapıp diğer futbolcular ayaklandı demesi var Fatih hoca aslında Sneijderi hiç istemiyordu muhabbeti var Telegolde sallanması var Sergenin 10 numara futbolcu böyle olmaz diyip kendi özelliklerini anlatıp eleştirmesi var.Rıdvanın Alexi verdiği katkıyı veremedi henüz demesi var.Fatih hoca hangi sistemde oynatacak muhabbeti var bu adam alınırsa en çok medyaya malzeme çıkacak.

Albayrak'ın açıklamalarına göre konuşuyorum, İnter'de maaşını düşürmediği için aylardır kadro dışı kalmayı göze alan bir oyuncu neden bu ücretin çok daha altına Türkiye'ye gelsin? İnter'in de gel karın tokluğuna oyna diyecek hali yok ya.

İnter 6'dan 3'e inmesini istemiştir belki bizde 5 veririz.

menejerinin açıklaması doğruysa gelir.

nakit 6m€ imza parası alacagı için olabiliy mi

Şu an 6 net alıyor. İnter 4'e düşürmek istiyor. Biz ikisinin arasında bir bedel belirlemişizdir..

Sneijder olayını biraz unutalım kafayı yiyeceğiz yoksa ; Carlinhos'un alternatifi olarak bahsedilen Wolfsburg'lu Ricardo Rodriguez'i izleyen bilen tanıyan var mı ? İzlenim ve bilgilerini aktarabilir mi ?

albayrak 8 milyona amrabatı bitirir ay love you hocam seviyoruz bilmem ne . adam seref abinini dedigine göre 7 milyon civarına bitirmis sneijderi üzüntü ile karsılıyorlar .üzünerek röportaj veriyorlar .albayragı terimi çok severim ama sneijder bu takıma geliyorsa göbek atmaları lazımm su anda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt