Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tribundergii fake.

iyi okuyun arkadaslar lutfen. bilerek mi yapiyosunuz anlamiyorum ki, kacinci bu.

ulan ne hayvan insanımız var bizim harbiden çok cahil bir toplumuz genel olarak. adamlar sneıjderin eşinin twitterinde ağza alınmayacak şeyler söylemişler ayıp ya[/QUOT

´sen bi esinini filmini seyret öyle konus kardes, islami kötüleyen dinimizle dalga gecilen bi filme bak istersen

Neyle dalga geçmiş? Ben ofilmde dalga geçilen bişey görmedim? Erotizm var seks var. Açık açık yazıyorum.

Bunları düşünmeyen kadın ya da erkek ister müslüman olsun ister hristiyan olsun isterse yahudi olsun ne olursa olsun problemlidir. Cinsellik ihtiyaçtır müslümana da hristiyana da.. Bırakalım bu örümcek kafalığı...

Hayatta seksden güzel çok fazla şey yok...

Hesaba bakmadan siz de atıp tutuyorsunuz doğrusu.

226313_lalt.jpg

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

​

ben fatih hocanın ekonomik hesap peşinde olmasını anlamıyorum. amrabat için 8.5 milyon euro veren adam dünyanın en iyi beş 10 numarasından birine nasıl bu parayı vermez?

bence hoca istemiyorsa (ki ben buna inanmak istemiyorum) bunun nedeni ekonomik değil, 4-4-2 den vazgeçmeden sneijderi bu sisteme adapte etmekteki zorluktur...

Neyle dalga geçmiş? Ben ofilmde dalga geçilen bişey görmedim? Erotizm var seks var. Açık açık yazıyorum.

Bunları düşünmeyen kadın ya da erkek ister müslüman olsun ister hristiyan olsun isterse yahudi olsun ne olursa olsun problemlidir. Cinsellik ihtiyaçtır müslümana da hristiyana da.. Bırakalım bu örümcek kafalığı...

Boldladığım kısım dışında kalanına komple katılıyorum, ama seksten güzel o kadar çok şey var ki, saymakla bitmez :o naçizane..

ya kardeş neyin derdindesiniz, bizene eşinden bizim yaptığımız bir ticaret,eşi şu filmde oynamış bu filmde oynamış, sanki Galatasaray için tanıtım filmi çekiyoz da kadınamı teklif yapıyoruz?

Biz Sneijder'e teklif yapıyoruz belli bir ücret ödüyoruz karşılığında takıma katkı istiyoruz. Müslümanlık konusuna gelince, varsayalım ki müslümanlığa hakaret eden filmde oynadı, daha iyi değil mi işte? Müslümanların içerisine gelir, gerçek müslümanlığın ne olduğunu öğrenir. Birilerinin ona empoze ettiği gibi olmadığını anlar.

Hoş müslümanım ayağına kadınlara tecavüz eden yobazlar vs ler yok değil...

ulan hoca sneijderi neden istemesin neyin kafasını yaşıyorsunuz siz :D :D :D

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

​

büyük yazı bayaa:D

Sessizliğin sesi olmuşsun reyiz saygı duydum.

Kap a her baktığımda Ceyhun u gördüğümden adama gıcık oldum, ne suçu varsa adamın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt