Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence forum yönetimi bu saçma sapan tweetleri mesaj olarak buraya taşıyıp duranlara önlem almalı çok sinir oluyorum.

Modlar gozunuzu seveyim su sacma sapan kisilerin twitlerini yayimlayanlari bi uzaklastir

Geçen sene Aysal yeniydi tecrübesizdi. Klüple anlaşmış olmasına rağmen Forlan ve Reyes istemedi.

Birkaç ay önce amatörce davrandım bir daha futbolcularla anlaşmadan elimi kıpırdatmam dedi.

Sizce Sneijderle anlaşılmamış olsaydı Inter'e gider miydi?

Rahatsız olduğunuz mesajları şikayet etmek yerine alıntılar iseniz müdahale edemeyiz veya geç müdahale ederiz, o yüzden cevap verene kadar lütfen şikayet edin.​

Geçen sene Aysal yeniydi tecrübesizdi. Klüple anlaşmış olmasına rağmen Forlan ve Reyes istemedi.

Birkaç ay önce amatörce davrandım bir daha futbolcularla anlaşmadan elimi kıpırdatmam dedi.

arkadaş anlaşıldı ise niye açıklanmıyor benimde anlayamadğım olay bu ya :)

Ben kaçar umarım geldiğimde iyi haberler görürüm. :D İyi nöbetler.

3 senedir bütün transfer nöbetlerinde burda oldum.Kaç isim konuşuldu bilmiyorum ama ben hiç böyle bir süreç görmemiştim.

Olumlu bir ön görüşme yapmış olabilirler.

Bence forum yönetimi bu saçma sapan tweetleri mesaj olarak buraya taşıyıp duranlara önlem almalı çok sinir oluyorum.

Önlemimiz var zaten. Rahatsız olduğunuz mesajı şikayet ederseniz o kişinin konuya girmesini engelliyoruz.

Mesaj şikayet etmeyi bilmiyorsanız buyrun;

9521a12-rapor.jpg

Bence de saçma sapan tweetleri burda paylaşanlar uzaklaştırılsın konudan. Her ne kadar biz inanmasak da inanan çıkıyor bunlara mutlaka.

Bence Sneijder ve menajeri bizi aleni kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt