Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mesajı Gönderen: fasttornado:cLink:2643743

baki mercimek twitterden söyledi. Bir kere sneijder ile ajax alt yapısından arkadaşlar. Ayrıca menajerleri aynı. Baki menajere sormuş‚ türkiyeden ilgilenen tek kulüp yok demiş. O diğer kulüp bizden başka kim olabilir? Ayrıca öyle kesin anlaşma falan yokmuş. Hangi takıma gideceği daha belli değilmiş.

Zaten transferin bitmesine daha çok var. Neden bugünden imza atıp önünü tıkasın sneijder. piyasası olan bir oyuncu. Ben ingiltereye gider diye düşünüyorum. Tottenham falan istiyor. başka talipleri de var psg gibi.Ama türkiyeye gelecekse o kulüp kesinlikle biziz. Büyük Başkan Aziz Yıldırım bakinin dediği gibi devredeyse burada başka kulbübe gitmez-gidemez. para bizde kariyer bizde marka değeri bizde. ;)

la ne salak bebeler var ya

çatlıyorlar yaaa,hahahaha:lol::lol:

chelseami? adamlarda oscar, hazard var, allah gozlerini doyursun.

beyler durumlar nedır takıp edemıyorum

Allah'ınız yok mu lan sizin :o Açıklayın lan artık öldük bittik

recep kardes durum su; sneijderin kararini bekliyoruz.

Bakın açıkça bişey söyeyim hiç Fenerin stadında fenerlliler ile maç izlediniz mi bilmem ama ben 3 sene önce kuzenimi bin rica ile götürdüm..Ve gördüm ki abi bildiğiniz ülkede ne kadar mal tipli 40 yaş üstü şaban kılıklı herif ve futbolun tek harfinden anlamayan ergen varsa hepsi ordaydı..Taraftar profilimiz çok farklı onlarla..Cidden angut hayvanına benzer beyin kapasiteleri var stattakiler öyleydi:)))

beyler bu i.seten denen kolpacı bi twitinde kap açıklaması geldi yazdı ondan 10 saniye sonra benim telefonun şarjı bitti koşa koşa heyecanla eve bi geldim ki silmiş o twitleri, nasıl bir ... bu ya

İ.Seten takip edilir mi, herhangi sıradan bir konuda bir şey yazdığında bile insanın yazdıklarına inanası gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt