Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Albayrağın açıklamalarını dinledim.

Bu adamı ilk kez bu kadar keyifsiz gördüm.Yönetimde bir sıkıntı olduğu muhakkak.

Sistemden bahsetti, takım içi dengeler dedi.

Yahu takım içi dengeler nedir?

Kakayı alsaydınız o bonservisleri vermeyecek miydiniz? O zaman bozulmayacakmıydı takım içi denge.

Oyuncuların maaşlarını belirli bir sınıra dayatmışsınız iyi güzel. Ama o sınır çok düşük ve o sınırın altında bir yıldız oyuncuya imza attıramazsınız.

E nasıl yıldız alıcaz bu takıma? Yıldız almadan nasıl o hedeflenen kupaları kazanacağız.

Çok büyük çelişkiler var. Hosuma gitmedi bu hava.

Ne diyelim ne olacak olsun, yeterki hayırlısı olsun.

hocam ben mi kazmayım yoksa açıklamaların videosu mu yok ? bizahmet link atabilir misin ?

Paylaşıldı mı bilmiyorum

[video=youtube;Jq0_QQIGH1Y]https://www.youtube.com/watch?v=Jq0_QQIGH1Y[/video]

Nazmicanın slm ı vr

Aynen valla Fatih Hocayı severim hem de çok ama herkezin sınırlarını bilmesi lazım ast üst meselesi sonuçta he olay kesin mi onu bilemem ama varsa böyle birşey ayıp ego savaşları yüzünden olan bize olacak Başkan maliyetini ödemeyi göze aldıysa bu tarz bir dünya yıldızına hayır demek en doğru ifadeyle saflık olur.

Kardes kusura bakma da birisi yazinca rahatsiz oluyrum kesinlikle düzeltme geregi duyuyorum yanlis anlama

Herkez degil herkes.

:o

kimse kusura bakmasın

başlarım takım içi dengelerine

sanki takımda 3 tane daha sneijder var da bu yeni gelecek olan bunlardan fazla para istiyor

Cl yıldızlarla kazanılır... kendini kandırmasın kimse boşuboşuna...

yıldızı olmadan cl kazanan var mı? varsa hangi takım???

belki cl'yi kazanmak çok uç bir örnek oldu ama çeyrek final yarı finalde önemli bir başarıdır...

şalke'yi herkes eleyeceğiz gözüyle bakıyor, ama sonra büyük ihtimal Juventus var...

Geleceksen gel be kardeşim.Yanlız sadece Sneijder yetmez.Bide kanat forvet isterim.

sneijder gelmek üzere arkadas ise bak harbiden gelicek yahu :)

bi kisi gs sneijderle ilgilenmiyo bile demiyor herkes gelicek olumlu konusuyor gelicek bu adam :)

Sonra döndüm buna dedim ki, olm sneijder manyak mısın?

Menajerin söyledigine göre Milano'da bir GS yöneticisi bulunuyor, o kim acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt