Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya 3 gündür yoruldum valla ya arada finaller filan derken dün akşamdan beri uyumuyorum artık gelirsede gelmezsede ben kendi kendime resti çektim keşke yönetimde çekebilseydi de şimdiye kadar bir cevap almış olsaydık en azından. Sizlere boş geçeceğini tahmin ettiğim nöbetinizde iyi akşamlar dilerim renkdaşlar umarım her şey daha güzel olur her ne şekilde olursa olsun.

yonetimde

lutfi aribogan-unal aysal-bulent tulun-semih haznedaroglu-refik arkan

ali durust-abdurrahim albayrak

adnan ozturk-sedat dogan

sanki bi gruplasma var, en azindan kamuoyuna boyle yansimakta.

Net şekilde var. İsimler birebir aynı mı bilmiyorum ama Aysal-Dürüst ve Öztürk grubu var ayrı ayrı. Hoca da Dürüst'e yakın.

Yardır gel şınaydırmenim be gel, patrondan ayrı karımdan ayrı fırça yiyiorum gel be...

Bugün telefon hiç elimden düşmeyince patron sordu. Napıyon lan, ikinci karıyı mı buldun dedi. Dedim yok abi haberlere bakıyorum dedim. Var mı bi haber dedi apıştım kaldım. Şimdi şınayder desem adam kısa devre yapıcak usulca yok dedim ve uzaklaştım yanından...:D:D

Karımdan da 1 hafta uzaklaştırma cezası aldım, kırmızı kart yani...:D:asd::D

@olunal: Dış transfere 84.5 milyon avro harcayan FB'nin Sneijder'i sorgulaması komik.Üstelik paranın bir kısmını ŞL'den elendikleri için FB veriyor.

:)))

Adam şimdi yemeğin üstüne hanımla kırmızı şarabı deviriyordur :)

bizim burda neler çektiğimizi bilmeden

Slm beyler kaç saattir yokum son durum ne...?

Bu KAP açıklaması herkesi zarara soktu :o

Kimi uykusuz, kimi sınavlara rest çekti, kimin ruh sağlığı bozuldu

Sneijder bu ya, cidden gelirse şok etkisi yaratacak dış basında. Adamlar öyle bir halde ki çıldırıyorlar, Arsene Wenger'e, Sir Alex'e küfrediyorlar. Sürekli 'that a waste of talent' diyorlar. Tabi takımımıza ve ligimize hakaretler de ediyorlar. Elin Malezyalısı Endoneazyalısı bile bu konuyu konuşuyor. Alamazsak çok çok üzüleceğim.

Takim ici dengelermis. Goren de karin tokluguna calisiyorlar sanacak. Sen de bir sampiyonlar ligi kupasi kaldir ondan sonra denge ara.

Sneijder hala gelmedi, burda yazan 345543 kişi de olmasa forumda zaman da geçmeyecek iyiki varsınız canolar :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt