Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder arkasında
Okan - Emre - Suat gibi arı misali çalışan 3 lü ortasahamız olsa daha ne isteriz.​

Sneijder'de çalışkan bi isim hocam zaten sadece 10 numara olarak düşünmemek lazım onu. Bazı maçlarda bizim Beleşoğlu gibi oynadığını bilirim ben onun. Biraz daha takım oyuncusu yani Hagi gibi arkasına 3 adam koy o oynasın gibi bişey yapılacağını zannetmiyorum.

Sadri Başgan ayarlar onu bi şekil ;) :D Yurt içinden zaten kaleciye ihtiyacı yok diğer klüplerin. Yurt dışından da bizim vereceğimiz parayı vermezler Onur'a. Sadri'ye güveniyorum ben :asd:

Her oyuncunun bir bedeli vardır.Onur birgün gelecek bize.merak etmeyin.Muslerayı uçuk bir fiyata pazarlayabilirsek yerli kaleci farz vede bu kişi bence onur.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

chelsea istiyorsa alır sjneijderi bonservisi de düsük şu an sjneijder piyasa için bekliyor bizi düsünmüyor

sol bek demedim yahu , görünen o ki hoca bazı lig maçlarına stoperi semih-hakan yapar yabancı sınırı yüzünden eğer carlinhos da gelirse , meloyu veya amrabat ve rierayı aynı anda keseceğini sanmıyorum carlinhos gelirse

sol diyince aklıma sol bek geldi. yanlış anladım. kafam dumanlı oldu pcnin başında.:D valla bende bilmiyorum. bence anca meloyu keser. gerçi hakanıda denedi defansta ama bence saçma olur.

arkadaşlar biriniz cevaplayabilir mi küfüre forumda ne kadar süre ceza veriliyor ?

617089_Galatasaray_SK.jpg

Buda bir başka alternatif kanatlardan birine de geçebilir Sneijder yerine Hamit geçer diğer kanada transfer yapılır veya bu sistemde ki gibi 2 tane sağlam kanat takviyesi yapılır :) Tabi bu 2 sezonluk bir plan :)

gökhan/alper dediğin yerde yekta da bu sene çok iyi iş yaptı renktaş. onu göz ardı etmemek lazım.

Bencede bu daha iyi ama birincisi hoca Melodan vazgeçmez ikincisi hoca bu tarz bu oyuncu istiyorsa 2000 yılının kopyasını yapıcak gibiyiz yani forvet Umut-Burak olur hiç istemesem de orta saha da Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder tabii bu benim düşüncem.

Valla Fatih hoca napar bilmiyorum ama Umut-Burak ikilisiyle bi yere gelemeyiz diye düşünüyorum. Ayrıca Yekta biraz daha forma şansı bulsun Melo'yu aratmaz bize diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt