Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'de çalışkan bi isim hocam zaten sadece 10 numara olarak düşünmemek lazım onu. Bazı maçlarda bizim Beleşoğlu gibi oynadığını bilirim ben onun. Biraz daha takım oyuncusu yani Hagi gibi arkasına 3 adam koy o oynasın gibi bişey yapılacağını zannetmiyorum.

Doğru ama orta sahanın makine misali işlemesi lazım.Umarım Sneijderi benimser bizim ortasahadakiler.O zaman tüm ortasaha hagi'ye biat ediyordu.bakalım aynısı vuku bulabilecekmi.

Serdar al şu Ozanı başımdan :o

O yüzden MOratti biz Galatasarayın teklifini kabul ettik dedi dimi..Koymayın arkadaş gereksiz mesajları şuraya..Teklif veren biz varız kabul edilende biz varız sadece..

Albayrakında ne dediği belli değil. Hem interin verdiği parayı veremeyiz diyor, sonra büyük ihtimal kabul etti diyor. Galatasaray'da çok Sneijder var bilmem ne ben bu kadar çelişkili ve saçma bir açıklama görmedim.

geldi mi

Kızın yanına yaklaştım, merhaba dedim. sonra o da bana dönüp sevgilin var mı diye sormasın mı?

sonra mı?

sonra uyandım işte.

Albayrak'ın acıklamalarına kadar bende hersey olumluydu ama acıklamalardan sonra ihtimal vermiyorum gelecegine siz de hazırlayın kendinizi..

gökhan/alper dediğin yerde yekta da bu sene çok iyi iş yaptı renktaş. onu göz ardı etmemek lazım.

Renktaş orası öyle keşke o bölgede Yekta kendini iyice gösterse ama o bölge Yekta'nın bölgesi değil , Melo gibi İnler gibi Alper gibi defansif orta sahaların yani biraz daha defansif ve kesici özellikleri ile ön plana çıkan ara ara ofansif olarak takımlara büyük katkılarda bulunan isimlerin bölgesi :)

Gökhan İnler harika olur oraya :)

O yüzden MOratti biz Galatasarayın teklifini kabul ettik dedi dimi..Koymayın arkadaş gereksiz mesajları şuraya..Teklif veren biz varız kabul edilende biz varız sadece..

Ama Sneijder istemezse Inter'le olan anlasmamiz iptal olmaz mi? PSG ve Chelsea Sneijder'i isterse unutalim biz onu maalesef.

Doğru ama orta sahanın makine misali işlemesi lazım.Umarım Sneijderi benimser bizim ortasahadakiler.O zaman tüm ortasaha hagi'ye biat ediyordu.bakalım aynısı vuku bulabilecekmi.

Usta Sneijder büyük adam kabulüm ama biat kelimesi olmamış orda. Selçuk, Hamit, Melo.. bunlarda çok kaliteli isimler.

Bir an önce olumlu ya da olumsuz sonuçlansada önümüze baksak artık ya.Valla sevimsiz hal almaya başladı bu iş umarım olumlu bir şekilde neitcelenir.

arkadaş şu twitterdaki ergenlerin esprilerine bak ya yemin ediyorum katlanamıyorum lan bi dk :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt