Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hasbinallah ya trasnfer diye kafanızı tuhalaştırmışsınız. gelip burda olumlu bir haber versiö yaşaşasın yuppii demeyi biliyonz.

Birader rica ediyorum tekrar stres , gerginlik ÜST SEVİYEDE böyle ne idüğü adamların attıgı tweet'leri paylasmassan memnun olucağız..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Suanda ici boyle huzursuz olan tek benmiyim acaba ?

Ne biliyim mesela dunku kadar heycanli degilim sanki biseyler yanlis ters pek hayirli olmiycakmis gibi hissetmeye basladim bu transfer :( belki surec fazla uzadi gereginden fazla strese girdim bilmiyorum.belki transfer aciklansa yine cosarim ...

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben de nedense Albayrak'ın 'olumlu' açıklamalarından sonra huzursuz oldum birşeyler yanlış gibi içim bir garip

Böyle demeye gerek yok, ben Fatih hocayı çok severim ama sadece işini yapmıyor yada yaptırmıyorlar. Madem öyle; iktidar mücadelesi içinde bulunmayacak bir adam getirilsin.

Arkadaşım kendi kafanızda kurup , kendi kafanızda oynuyorsunuz.Adamlar her seferinde aramızda bir sorun yok diyor.Bazen anlayamıyorum kendi takımımı taraftarlarını , anında kanıyorsunuz Fenerli medyaya. :b5: Ve ayrıca şu an şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Liginde oynuyan ve Sneijder ile ilgilenen bir takım varsa bunun baş mimarı Fatih Terim'dir.İki sene önce Zapata'ları Culio'ları alıyordur devre arasında. :yenieek:

Fluminense 25 yasindaki Fabian Monzon'u kiralamis. Carlinhos gelebilir.

kafam karisti haber kirligi var

güncel haber var 2 tane

1'i Voetbalzon.nl de De sportief directeur van Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, erkent dat

de komst van Sneijder dichtbij is. “De transfer van Sneijder is bijna

rond, hij gaat snel tekenen.” Ook Lerby vertelt dat zijn cliënt mogelijk

spoedig zijn krabbel zet onder een contract voor veel lira’s. “De

gesprekken zijn donderdag begonnen en vrijdag arriveerde er opnieuw een

afgevaardigde van de club voor hem. Hopelijk gaat de transfer door.

Morgen worden we wakker en wordt alles duidelijk”, zegt Lerby.

Lerby'nin agzindan: Sneijderin kisa zaman icinde imzasini yüksek rakkamda liralara atacak. Görüsmeler persembe günü basladi bugün Cuma günü yine bir Galatasaraydan gelenler olmus Italyaya, Insallah transfer olur. Yarin uyanip hersey belli olur diyor..

Kaynak yok

​De mogelijke transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray houdt de gemoederen al dagen bezig in Turkije. Elke ontwikkeling, elk gerucht en elke uitspraak over de Nederlander is direct groot nieuws. Vrijdag aan het begin van de avond sprak Galatasaray-bestuurslid Abdürrahim Durak zelfs over een op handen zijnde akkoord met de 28-jarige middenvelder van Internaziobale.

Van een overeenkomst met Galatasaray is echter nog geen sprake, zegt Sneijders zaakwaarnemer Søren Lerby tegen Voetbal International. 'Dat is onmogelijk, we hebben helemaal niet metGalatasaray over een contract gesproken. Dan kan er dus ook geen akkoord zijn.'

Sneijder sluit een transfer naar Turkije overigens niet per definitie uit. 'Alles is mogelijk', vervolgt Lerby. 'De komende periode zullen we alle aanbiedingen naast elkaar leggen en dan is het aan Wesley en Yolanthe om een keuze te maken. Tot die tijd is Wesley gebaat bij rust om de juiste beslissing te kunnen maken.'

Lerby is niet op de hoogte van de huidige gekte rond Sneijder in Turkije. 'Ik volg dat niet op de voet, maar ik krijg de laatste dagen opvallend veel 0090-oproepen. Ik druk ze allemaal weg.'

Van een reeds beklonken deal tussen Galatasaray en Sneijders werkgever Internazionale - beide clubs zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro - is Lerby evenmin iets bekend. 'Ik heb daar geen idee van’, zegt de Deense ex-prof. ‘Inter heeft mij daar niet over ingelicht. Ik verwacht op zeer korte termijn ook geen beweging, in die zin dat Sneijder ergens tekent.'

(Süleyman Öztürk)

Bu haber ise bugün 20:00 civari verilmis burda da hic haberim yok bir transfer girisiminden bir yere gidecegini de sanmiyorum... Bu son habere yapacagim kisa yorum CATLA adi kus! Ya Lerby seni kaale almiyor yada iyi attin kafandan zotomaca muhabir olma niyeti var galiba.

ki teklif yapildigini baskanlari bile acikladi oyuncunun menejeri de haberim yok diyecek ha?

Bence Bernardı 10 numara pozisyonunda oynatacaklardı

Hocam ben 96-2000 gibi 4-3-1-2 sistemine karşıyım şahsen o yüzden çok 10 Numara tarzı istemiyorum , Sneijder'i çok istiyorum mesela ama 4-3-3'ün ileri üçünde ki sağ veya sol kanat (kanat-forvet) olabilir ya da 4-3-3'ün orta üçünde ;

----------Melo--------------

-----Sneijder-Selçuk---------

Bu şekilde oynayabilir :) Keza aynı şekilde ne kadar 10 Numara pozisyonu çok istemesem de ; 4-2-3-1 sisteminde 10 Numara pozisyonunda da oynayabilir yani gerçekten çok yönlü bir oyuncu.

moderatörler transfer netlik kazanana kadar twit paylaşımını yasaklasın bence, forum üyelerini boşa geriyor bu paylaşımlar.

Tweetler olumluda olur olumsuzda olur niye rahatsız oluyorsunuz ki .

Burası transfer nöbeti değilmi yani her siteden transfer haberi paylaşılabilir okur geçersin rahatsız olursan gider yatarsın küfür etmedik argo konuşmadık haber koyduk.

Tweetten rahatsız oluyorsan git dila hanımı izle

Twit paylaşan herkes konudan atılsa ne güzel olacak. Şu Twitter'ı kuran adamın Allah belasını versin.

Birader rica ediyorum tekrar stres , gerginlik ÜST SEVİYEDE böyle ne idüğü adamların attıgı tweet'leri paylasmassan memnun olucağız..

kaynagı düzgün olan her haberi paylaşırım. siz biraz daha kendinizi rahatlatıp kendizini bu transfere adamayn

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Suanda ici boyle huzursuz olan tek benmiyim acaba ?

Ne biliyim mesela dunku kadar heycanli degilim sanki biseyler yanlis ters pek hayirli olmiycakmis gibi hissetmeye basladim bu transfer :( belki surec fazla uzadi gereginden fazla strese girdim bilmiyorum.belki transfer aciklansa yine cosarim ...

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende huzursuzum A.albayrağın açıklamarından sonra umudum da kalmadı. sanki bu süreçten sonra olumsuz haberler çoğalacak ve yarın resmi olarak bu işin olmayacağı gibi bir açıklama gelecek hissi var. Albayrak saçma sapan konuştu. interden alığı paranın çok çok altında teklif etmişiz dalgamı geçiyorsunuz arkadaş ozaman adam niye gelsin. Albayrağın konuşmaları ve konuşurken ki durgunluğu süphe verici sanki transferin olmadığı haberini taraftara nasıl anlatacakları konusunda düşünceliler. kafayı yedik yemin ederim artık herşeyden şüphe duymaya başladım :D

Hayatımın en garip günlerini yaşıyorum.. Sanki herşey sadece 1 saniyeye endeksliymiş gibi

Son gelişmeler ne beyler 7 den beri yoktum

​De mogelijke transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray houdt de gemoederen al dagen bezig in Turkije. Elke ontwikkeling, elk gerucht en elke uitspraak over de Nederlander is direct groot nieuws. Vrijdag aan het begin van de avond sprak Galatasaray-bestuurslid Abdürrahim Durak zelfs over een op handen zijnde akkoord met de 28-jarige middenvelder van Internaziobale.

Van een overeenkomst met Galatasaray is echter nog geen sprake, zegt Sneijders zaakwaarnemer Søren Lerby tegen Voetbal International. 'Dat is onmogelijk, we hebben helemaal niet metGalatasaray over een contract gesproken. Dan kan er dus ook geen akkoord zijn.'

Sneijder sluit een transfer naar Turkije overigens niet per definitie uit. 'Alles is mogelijk', vervolgt Lerby. 'De komende periode zullen we alle aanbiedingen naast elkaar leggen en dan is het aan Wesley en Yolanthe om een keuze te maken. Tot die tijd is Wesley gebaat bij rust om de juiste beslissing te kunnen maken.'

Lerby is niet op de hoogte van de huidige gekte rond Sneijder in Turkije. 'Ik volg dat niet op de voet, maar ik krijg de laatste dagen opvallend veel 0090-oproepen. Ik druk ze allemaal weg.'

Van een reeds beklonken deal tussen Galatasaray en Sneijders werkgever Internazionale - beide clubs zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro - is Lerby evenmin iets bekend. 'Ik heb daar geen idee van’, zegt de Deense ex-prof. ‘Inter heeft mij daar niet over ingelicht. Ik verwacht op zeer korte termijn ook geen beweging, in die zin dat Sneijder ergens tekent.'

(Süleyman Öztürk)

off ne açıklayıcı oldu be

Twiter'dan bir öğretmen ;

'' gelsin artık şu sneijder çocuklara ders anlatamıyorum geldi mi gelmedimi diye ''

smiles31.gif
benim telefonda internet yok bugün sokakta dolaşırken wifi açtım şifresiz bir hat buluymda haberleri öğreniym diye:trollface:

Üye isimlerinin olduğu yer kaybolmuş ya aşağıdaki:))

Arkadaşım kendi kafanızda kurup , kendi kafanızda oynuyorsunuz.Adamlar her seferinde aramızda bir sorun yok diyor.Bazen anlayamıyorum kendi takımımı taraftarlarını , anında kanıyorsunuz Fenerli medyaya. :b5: Ve ayrıca şu an şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Liginde oynuyan ve Sneijder ile ilgilenen bir takım varsa bunun baş mimarı Fatih Terim'dir.İki sene önce Zapata'ları Culio'ları alıyordur devre arasında. :yenieek:

Kardeş, izlemedin mi Abdürrahim Albayrak'ı? İzlemedin mi Fatih Hocanın son açıklamalarını? Ünal Aysal'ın hoca bize mevkiyi söyler, oyuncuyu biz belirleriz deyişini duymadın mı? Sneijder Kaka Diego muhabbetini hoca niye açıkladı sanıyorsun?

Twit paylaşan herkes konudan atılsa ne güzel olacak. Şu Twitter'ı kuran adamın Allah belasını versin.

tweet paylaşılmasa burası dönmez farkında mmısın bilmiyorum boş muahbbete çevirlir ortam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt