Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya ne Hollanda sitesi, ne Suleyman Ozturk'u kendi yoneticilerinize inanmiyorsunuz da ne idugu belirsiz muhabirlerin haberlerine mi inaniyorsunuz? Bu kadar saf olmayin. Sneijder cok onemli bir isim elbet hakkinda spekulasyon olacak, yalan haber olacak, menejer oyunu olacak. Bunlarin hic biri bize gelmeyecegi anlamini tasimiyor. Hem Galatasaray'in Inter'e yaptigi teklif futbolcuiyu ilgilendirmez o yuzden bilmek zorunda degiller. Onlar kendilerine gelen tekliften sorumlular sadece. Olcer bicerler, ya kabul ederler ya etmezler.

Sergen Yalçın : ''Bana göre Fernandes 2 tane Sneijder eder. Kim ne derse desin.'' TRTSPOR. --bende akşamları battanye yi üstümden atıyorum ama bu kadar etki yapmıyor

Tweetler olumluda olur olumsuzda olur niye rahatsız oluyorsunuz ki .

Burası transfer nöbeti değilmi yani her siteden transfer haberi paylaşılabilir okur geçersin rahatsız olursan gider yatarsın küfür etmedik argo konuşmadık haber koyduk.

Tweetten rahatsız oluyorsan git dila hanımı izle

twitten rahatsız olan yok da her gördüğü twiti kaynak gösterenlerden rahatsız olanlar çoğunlukta diye tahmin ediyorum.

yani hepimiz dila hanım'ı izlemeye gitsek yarın ratinglerde 1.çıkar büyük ihtimalle.

Tweetler olumluda olur olumsuzda olur niye rahatsız oluyorsunuz ki .

Burası transfer nöbeti değilmi yani her siteden transfer haberi paylaşılabilir okur geçersin rahatsız olursan gider yatarsın küfür etmedik argo konuşmadık haber koyduk.

Tweetten rahatsız oluyorsan git dila hanımı izle

Her gelen twit paylaşıyor bazıları bunun doğru olduğunu düşünerek konuya yön veriyor. Haliyle yeni gelen adamlarda bu sohpete katılıyor. Kaç kere yanıldım bu yüzden. Üstelik adamlar kafalarından sallayarak reklam yapıyorlar neyse yani...

gene bi transfer dönemini bi oyuncu üzerinden geçiryoruz...

Önce 24 saat dendi, bugünde bu gece dendi. Şimdik 'yarın' haberlerle kafayı yiyeceğiz

Sergen Yalçın : ''Bana göre Fernandes 2 tane Sneijder eder. Kim ne derse desin.'' TRTSPOR. --bende akşamları battanye yi üstümden atıyorum ama bu kadar etki yapmıyor

Fernandes'de gerçekten çok iyi oyuncu. Fizik, Teknik çok iyi. Ama oyun görüşü ve şutlarda Sneijder daha iyi.

Kardeş, izlemedin mi Abdürrahim Albayrak'ı? İzlemedin mi Fatih Hocanın son açıklamalarını? Ünal Aysal'ın hoca bize mevkiyi söyler, oyuncuyu biz belirleriz deyişini duymadın mı? Sneijder Kaka Diego muhabbetini hoca niye açıkladı sanıyorsun?

Komplolar komplolar , dünya üzerinde Sneijder'i istemeyecek 1 tane bile hoca yoktur , emin olabilirsin.Abdürrahim Albayrak ise temkinli olmak için öyle konuştu , en sonunda yalan yanlış şeyler yazmayın aramız gayet iyi dedi. :yenieek: Kendi takımımızı bu kadar karıştırmamalıyız taraftar olarak. :b5:

Başı ağrıyan var mı benim gibi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt