Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Resmi sitenin suçu. Twitter adreslerini yayınlasa sanki birşey olacak.

Doç. Dr. T. Kadıoğlu ‏@TeomanKadioglu

Gerçekleşeceğini kesin olarak bilmediğim bir transferi asla yazmam. GS hep gerekmeyenleri konuşup gerekenleri konuşmamaktan zarar gördü.

Doç. Dr. T. Kadıoğlu ‏@TeomanKadioglu

Sneijder hakkındaki sorulara prensip olarak yanıt vermiyorum, hayırlısı olacaktır inşallah. Uçuş için rota istenmiş mi desem ;-)

abi şu uçağı bulun :D

Dany'nin sahte hesabında 24 bin takipçi var orjinalinde 200 küsür... bizim millet de bir acayip, yakında orjinal hesaptan 1-2 resim yürütür takipçiyi 50 bine katlar bu kafayla :cool:

https://twitter.com/NounkeuD

Re: Transfer Nöbeti

Yaa o kadar istiyorum ki şu adamı :(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

SNEIJDER GALATASARAY " da !!!! Sonuc Analizde

Bu Transfer aslinda cokdan bitti aslinda. takimlar anlasmis oyuncu da kabul etmis ama burda bir Menajer olayi var resmen. Yapilan aciklamalari yani canli agizdan dinledigimiz zaman bu ortaya cikiyor zaten. Bu Transferde Menajerin ismi daha pek cikmadi ve isde bu sürecde bu yani bugün belki yarin belkide haftaya kadar menajer kendi reklamini yapma misyonuna geciyor. oyuncuya sen biraz bekle anlasmalara bakalyim belki bir seyler eksik belki surda bir seyler daha kopara biliriz diye uyutur ki sesini cikartmasin. asil maksat ama sunu dedirtiyor. Hooop beyler bukdar cabuk degil burda ben neyin nesiyim. biraz ismimiz duyulsun yahu biraz süske yapalim bizde yani burda olayinda. Hem diger oyuncular da ya bak ne iyi menajer sonuna kadar oyuncunun haklarini korkumak icin ugras verioyr ugrasiyor dedirtmekdir. Bu her Transferde olur hemen hemen. Yani sneijder yapilan aciklamarda benim gözümde 100 de 99.9999999 bizdedir. Albayragin dedigi ama son anda mucizeler de ola bilir ve Transferden su neden dolayi yada sundan dolayi olmaz. Yani sneijder ben kendi adima Hos geldin diyorum ve Menajerin de fazla uzatmamasini dilyerek bu Taraftari daha cok bekletmesin diye umuyorum.

Bu yorumu ben sadece birinci agizdan cikan aciklamara göre yaptim ve biraz mantik yürüterek bu sonuc cikiyor :)

buda bir varsayım kesinlik yok ki renktaş ama yinede yüksek ihtimalli bir varsayım

BİLGİ - Oyuncularımızdan Dany Nounkeu ve Engin Baytar'ın Twitter'da herhangi bir hesabı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız...

Kulüp açıkladı, Dany'nin hesabı yok.

beyler twiti falan sallayın ünal aysalın uçağı nerde nasıl öğreniriz? hadi bi el atın

Galatasaray SK @GalatasaraySK

BİLGİ - Oyuncularımızdan Dany Nounkeu ve Engin Baytar'ın Twitter'da herhangi bir hesabı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız...

he he gerçek hesap hala konuşun siz:asd:

Irmak Kazuk gün içersinde Sneijder'in pazartesiye kadar süre istediğini söylemişti, şimdide aynısı söyler herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt