Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amrabat-gs-atki-52353_501.jpg

La bu amrabat sanki fotosok gibi :o Sneijdera nekadar alistiysak

NTV Spor bizi tanımladı F5 :lol:

Eğer gerçekten Mustafa Çevik'in söylediği gibi ise yazıklar olsun gerçekten , bu takımın zaten dışarıda sürüyle düşmanı varken birde içeride çekişmeye ne gerek var , aradaki farkı açıp kopup gideceğimiz yerde daha savaştıklarımıza bak Fatih Hoca ! Kaka'yı isterken iyi Sneijder'in ne eksiği var Kaka'dan Kaka'yı isterken Selçuk - Melo yoktu ne oldu mevzu Sneijder olunca ? :mad:

Sneijderin Manageri aciklama yapiyor daha halen burda birileri FB devrede diye agliyor sahte tivit koyuyor sagdan soldan .. ya bi durun bi sabredelim yarin sabahhin korunde aciklanir pozitif yada negatif bir sekilde

Fatih Terim'in karşısına da soracağı soruyu unutmasın diye 1 gece çalışıp çıkan zavallılar,fatih Terim'e vurmak için pusuda bekliyor. Adam deli mi şınayder transferine engel olacak.

https://b1301.hizliresim.com/15/c/hvr9q.jpg

kaynak ne bilmiyorum. biri koymuş sözlüğe. photoshop ta olabilir.

ya brother :mad::mad::mad::mad::bansign::42::42::42::badwords:

kusura bakma, ilk mesajin olabilir ama bu resim o kadar cok paylasildi ki biktim küfür edecek duruma geldim

RESIM FAKE Amrabatin resmini photoshop ile degistirmisler iste.. bir defa bogaza bak renk farkini gör sahte oldugunu

yine tekrar Kusura bakma sahsina demiyorum sakin yanlis anlama ama böyle resimler 20 saattir dolasiyor daha yeni mi gördun?

Hay bu Sneijderin kararınada yeter ulan yeter geleceksen gel.

Medyanın gazına gelen taraftarların yazdıkları şeylere bakın hele , Fatih Terim istifa etse haklıdır aga.Güvenin şu adama artık.:ayatollah:

sneijderle de anlaşmışız, sneijder le inter arasında sponsor muhabbetinden dolayı pürüz varmış, o da aşılmayacak birşey değilmiş.

kazuk böyle diyor.

Irmak agzını yirim ne diyon lannnnnn olmus diyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt