Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neneyi alaydık iyiydi ya PSG ile CL maçlarına çıkmasaydı iyi giderdi bize.

Hadi bir an önce gel de çok bekletme bizi be aslanım. :ayatollah:

7c70bb62-11a5-41f0-8f0f-88e69e77dcdf-444x333.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Olum liverpool teklif falan yapma oraya gelirsem .

La adamlar transfer 3 aşamalı derken bunu kastetmisler anlaşın lan başgan aklınızı alır yoksa :)

Biz sampionlar liginde olmasaydik veya diyelim gecici bir isik havasini göstermis olsaydi belki hakli ola bilirsin bu konuda. ama Menajer de bize gelmesini ister diye düsünüyorum cünkü Galatasarayimiz en azindan cidi cekilde ekomik anlamda projeler anlamda her gün gectikce güclenen bir camia dünyada. Ha son dk da belki bir büyük camia cikar araya girer onu kimse bilemez tabiki ama o konuda cokdan cidi cekilde kokular cikardi medjada. Büyük camialarin barca milan gibi transfer düsünceleri pek fazla gizli kalmiyor. yani aciklamarada bakarsak zaten herkez birbiriyle anlasmis durumunda. dedigim gibi son adimlar atiliyor artik. küyük detaylar üzerinde duruyordur menajer bilmem evinde su kadar wc olsun bilmem sukadar ucak bilet haki olsun ve sayre :D bide bakaldan domates almiyorsun sonucda ve herhangi bir oyuncuda almiyorsun camia olarak. onunda belki ön hazirliklarini yapiordur bizimkiler. forma ve sayre bilmem ne varsa artik . yönetim sneijder PROJESINDEN bir karisim cikarlarida olacakdir. iyi hazirlik yapmak gerekiyor diye düsünüyorum. bu bir Proje yatirimidir bir yönetici gözünde türkiyede . Her sene böyle oyuncu almiyorsun sonucda.

albayrağın konuşmasındaki doneler önemliydi bence tok alıcıyız şuan alsakta olur almasakta diyor belliki kulüp bi teklif yapmış bekliyor ücrette artışta yapmıyor bence şuan ki durum kulüp bu oyuncuyu getirirse başarılı sayılacak gerçektende büyük başarı olur herkes tarafından çünkü çok fazla para vermeyeceğiz oyuncuya albayrak söyledi zaten eğer sneider kabul etmezse teklifi biz elimizden geleni yaptık kulüp çıkarlarından girecekler olmadı diyecekler tabi bunların hepsi varsayım

gergin bekleyiş... gerim gerim gerildik lan kopup gidecez yaıf

selamun aleyküm gelmişmi şınayder ne yapmış

Ben genelde takipçiyim ondan fazla mesajım yok. Bir arkadaş başka bi tweetin anlamını sormuştu. Ben de girip bi kontrol edim dedim. Fake olduğunu bilmiyordum..

ırmak yeniden bağlanıyomuşla ntv spora bağlancakmış yani ohaa yoksaaa :D

Irmak Kazuk yalan haber yapıcak hâli yok adam kampta bütün gelişmeleri veriyor. Hamit Altıntop transferinde de öyle oldu.

Ya Irmak Kazuk dedi işte, daha ne Liverpool'u, ne sevdiğimin twitter mallarının şeylerini paylaşıyorsunuz. Paylaşıp milletin moralini bozmasanıza.

Irmak dostum sneijder gelsin senin adina 2 cocuk kesiyoruz forum olarak :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt