Biz sampionlar liginde olmasaydik veya diyelim gecici bir isik havasini göstermis olsaydi belki hakli ola bilirsin bu konuda. ama Menajer de bize gelmesini ister diye düsünüyorum cünkü Galatasarayimiz en azindan cidi cekilde ekomik anlamda projeler anlamda her gün gectikce güclenen bir camia dünyada. Ha son dk da belki bir büyük camia cikar araya girer onu kimse bilemez tabiki ama o konuda cokdan cidi cekilde kokular cikardi medjada. Büyük camialarin barca milan gibi transfer düsünceleri pek fazla gizli kalmiyor. yani aciklamarada bakarsak zaten herkez birbiriyle anlasmis durumunda. dedigim gibi son adimlar atiliyor artik. küyük detaylar üzerinde duruyordur menajer bilmem evinde su kadar wc olsun bilmem sukadar ucak bilet haki olsun ve sayre

bide bakaldan domates almiyorsun sonucda ve herhangi bir oyuncuda almiyorsun camia olarak. onunda belki ön hazirliklarini yapiordur bizimkiler. forma ve sayre bilmem ne varsa artik . yönetim sneijder PROJESINDEN bir karisim cikarlarida olacakdir. iyi hazirlik yapmak gerekiyor diye düsünüyorum. bu bir Proje yatirimidir bir yönetici gözünde türkiyede . Her sene böyle oyuncu almiyorsun sonucda.