Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün Kaçıranlar için Abdürrahim Albayrak 'dan Wesley Sneijder Açıklaması

[video=youtube;Jq0_QQIGH1Y]https://www.youtube.com/watch?v=Jq0_QQIGH1Y[/video]

Antuda neler var renkdaslar,paylasinda nesemiz yerine gelsin

Sneijder alınırsa açık ara Türkiye futbol tarihinin en büyük transferi bitmiş olur. Yazıklar Aziz Yıldırıma. O hala Aykut Kocamanı takımın başında tutmak için kırk tane takla atsın. Yazıklar olsun!

Şimdi kabul edin geçen hafta daha sneijder haberleri ayyuka çıkmamışken ünal aysal gstvye sneijder ile floryadan bağlansa imazyı attık dese nöbetsiz , hasretsiz tadı çıkar mıydı bu transferin? :o

Çıkardı burda ebemiz afedersin

Re: Transfer Nöbeti

Sneijder'in menajeri yeni bir açıklama yapmış Voetbal International'a haber burada paylaşıldı mı ? Daha Sneijder karar vermedi ve oyuncunun sözleşmesi ile ilgili hiç bir şey masaya yatırılmadı demiş.

Albayrak'ta nedense o sevinci, heyecanı göremedim ben. Acaba Sneijder'i istemiyor mu teknik ekip? istemiyorlarsa zaten sorun var demek teknik ekip'te. Ama nasıl olur da Amrabat falan geldiğinde sevinçten havalara uçan Albayrak, cenaze haberi veriyormuş gibi anlaştık diyor :confused:

İstemiyorsa alsın Amrabat'ı naşş.. Kusura bakmasın valla. Ben vizyonlu gördüm uzun zaman sonra Yaşlı bitik değil zamanında ya da olgun kaliteleri getiriyor. Elbette her istenen olmadı ancak bu da birşey. Bu mali sıkıntıda çok normal.

Amrabat'a 8 küsür bayılan bir takım bana maliyet denge demesin. Gelen adam Sneijder. 2 yıl önce DK'da izlerken yakın arkadaşıma "bir gün bize gelecek" dediğim adamdır. Duygusallık vs yapmıyorum bu gerçektir.

Albayrak'ta nedense o sevinci, heyecanı göremedim ben. Acaba Sneijder'i istemiyor mu teknik ekip? istemiyorlarsa zaten sorun var demek teknik ekip'te. Ama nasıl olur da Amrabat falan geldiğinde sevinçten havalara uçan Albayrak, cenaze haberi veriyormuş gibi anlaştık diyor :confused:

Bir rivayete göre Fatih terim Haginin gelmesinide istememiş. Faruk süren almış. Ben aldım sen ister oynatırsın ister oynatmazsın demiş. Acaba benzer bir durum mu söz konusu diye düşünmüyor değilim.

adam daha gelmedi millet biraz sakin olalım.

Var ya olmazsa üzülmicem artık 2 gündür heyecan da bi yere kadar zevk veriyor sizi bilmiyorum

Onu bunu bilmem Sneijder gelirse bunun tek sebebi ; BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI'DIR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt