Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

omuzlarımdan büyükk yük kalktı,artık duyum muyum paylaşmayın arkadaşlar bu iş oldu sanırım,hayırlısı olsun Galatasarayımıza.

Bir hafta Sow bir hafta Aykut Bir Hafta Ridvan RTE ile yemek yiyiyorlar.

Artik valla midem bulandi.

Hele Ridvan RTE ile ********************* ********************* gorusmesinde bir nedeni var bence.

Ya RTE son bilgileri aliyor ve tvde ne konusacagini soyluyor yada ikisi sikecilerin altlarini oyuyorlar.

Bu normal degil arkadaslar Ridvanin Turkiye Cumhuriyetin basbakaniyla her hafat olmazsa bile her 15 gune yemek yemesi.

Ridvanin bu ulkede sirti yere gelmez.

yahu ne takıntı yapıyosunuz.

kaka olmadı diyemi mızıkçılık yapıp ben yokummu diyecek teknik ekip...

kariyer anlamında alınabilecek 3-4 futbolcudan 1 si bize yakın biz onaa..

kaka-snejder-diego-???

daha ne. evet oynadığı mevki olarak belki tam istenen yer olmayabilir ama 34 maçın 34 ünüde şpl oynmayacağızz...

snejder form tutarsa hız-mücadele ile gol oranı az olsada takımın sırtlarr...

Bugün Kaçıranlar için Abdürrahim Albayrak 'dan Wesley Sneijder Açıklaması

[video=youtube;Jq0_QQIGH1Y]https://www.youtube.com/watch?v=Jq0_QQIGH1Y[/video]

Anladığım kadarıyla Fatih Hoca istiyor ama aşırı astronomik rakamlar verilmemesini istemiş.. Haklı olarak diğer oyuncularının durumunu da kolluyor...

Albayrak Sneijder'in fedakarlık yapması lazım diyor.. O zor bence hatta imkansız..

Geldi büyük ihtimal Sneijder ya bu kadar şeyden sonra gelmezse yazıklar olsun !

bu bonservis tantanası doğru ise resmen açıklanması lazım

Dün gece yarısı Hakan Can'ın tweetlerini paylaşmıştım. Adam protokolün imzalandığını ve 5m olayını söylemişti. Bonservisini yeni mi aldık.

Ftw ‏@FtwGS

Aha Sneijder yarin bilet aldirmis Milano-Istanbul 17:40 diye haberini gordum ugursuzluk getirir :(

Ftw ‏@FtwGS

Saka degil beyler ciddi, adam guvenilir sadece transfer ortaminda kufur yemesin diye rtlemiyorum :)

Sneijder yarina Milano - istanbul, menajer Lerby'de Amsterdam - istanbul bileti almis. Gelisler 17:40. Biletleri GS ayirtmis

Bakın yıllar önce üye olup çok uzun süre mesaj yazmayan ve sadece Sneijder transferi ile ortaya çıkan kuşlar var..Hepsini raporluyorum araştırılıyordur herhalde..Adamlar herşeyde sessiz kaldılar ama Sneijder olayında bir bir dökülüyorlar gizli kuş olduklarını:))

sneijderle sorun yokmuş işte inter-sneijder arasında sikinti

Ftw ‏@FtwGS

Aha Sneijder yarin bilet aldirmis Milano-Istanbul 17:40 diye haberini gordum ugursuzluk getirir :(

Ftw Ftw ‏@FtwGS

Saka degil beyler ciddi, adam guvenilir sadece transfer ortaminda kufur yemesin diye rtlemiyorum :)

Futbolcu imzalamadan bonservisini satmak diye bir sey yok, boyle sacma sapan tweet’leri tasiyorsunuz buraya sonra forum kapaniyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt