Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Naci'de şöyle diyor ;

ali naci küçük ‏@nkucukk

Arkadaşlar iki gündür uçak bileti şu saatte iniyor vs...konularına fazla da ciddiye almamak gerekli...çünkü kulüpten verilen bilgi G.Saraya

ali naci küçük ‏@nkucukk

Evet demesi halinde Wesley Sneijder'ı başkan Ünal Aysal'ın özel uçağı ile İstanbul'a getirecek

Ya çok heyecanlanamıyorum arkadaş.. Abdürrahim Başgan'ın yüz ifadesi geözümün önünde yaa.. Teknik ekibin istemediğini varsaymaya yüzüm yok resmen :(

Lan valla sinir krizi geçirmeye başladım başlayacam transferine de Sneijderine de medyasına da duyumlarına da...

Ya neden bu gerzek olaylar bizi bulur aynı anda 20tane farklı saz çalıyor

YA OLUR YA OLMAZ!!!!!!!!!!!!!!!! ÇEK RESTİNİ FAXLA SÖZLEŞMEYİ YA İMZALASIN YA DA CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLU VAR

Nobeti kapatalim !! Cunku sagdan soldan kolpa kolpa haberler koyuluyor + fenerliler yeni uye olup liverpool/chelsea/psg diye haber yapip kaciyor bizlerde inaniyoruz salak gibi

Arkadaşlar Abdürrahim Albayrak açıklamasını dinledim şimdi TRT yaptığı Fatih hoca bu adamı kesinlikle istemiyor Abdürrahim yüzünden belli herşey takım içi dengeler falan başkanla arasında kesin bence bu transfer yüzünden sorun var

:ayatollah::ayatollah::ayatollah: büyüksün reyiss, te alllahımmm... eee ne olacak şimdii.. inter:satılan mal geri alınmaz.

Lan valla sinir krizi geçirmeye başladım başlayacam transferine de Sneijderine de medyasına da duyumlarına da...

YA OLUR YA OLMAZ!!!!!!!!!!!!!!!! ÇEK RESTİNİ FAXLA SÖZLEŞMEYİ YA İMZALASIN YA DA CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLU VAR

Dostum sikinti yok forumda bir kac kus var yalan yalnis twitt leri koyup kaciyor ... Halbise hersey ap acik ortada SNEIJDER bizde !! nokta net

Beyler şöyle bi teorim var

Irmak doğru söylüyor desek

Gs - İnter ve Sneijder ile anlaştı imzalar atıldı ancak Sneijder ile İnter arasında problem çözülmediği için böyle protokol yapılmış olabilir mi bilemiyorum kafam karıstı

Bu arada kuşlar gözüm üzerinizde, ayağınızı denk alın takip ediyorum küfür etmeye başlarsam dümdüz geçerim

Aynı duyguları paylaşıyoruz. :yenieek:

Beyler şöyle bi teorim var

Irmak doğru söylüyor desek

Gs - İnter ve Sneijder ile anlaştı imzalar atıldı ancak Sneijder ile İnter arasında problem çözülmediği için böyle protokol yapılmış olabilir mi bilemiyorum kafam karıstı

Kafası karışan tek sen değilsin.

Ya çok heyecanlanamıyorum arkadaş.. Abdürrahim Başgan'ın yüz ifadesi geözümün önünde yaa.. Teknik ekibin istemediğini varsaymaya yüzüm yok resmen :(

Aynısı bendede hoca bu. Paraları vermek istemiyor çok belli bence olmaz bu iş Albayrak konuşmasını iki kere dinledim çok belli sorun olduğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt