Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tv8 i açtım, sadece 10 saniye dayanabildim. bu süre zarfında bi 100 tane küfür ettim, hala da ediyorum

Bak sende yazmışsın. Bende öyle hatırlıyorum öyle laflar dönüyordu o zamanlar. Geriden geliyprum ben her yorumu okuma gibi özelliğim var maalesef:)

Abi bunu fatih altaylı kaleme aldı ronaldinho transferinin olumsuz sonuçlanmasından sonra abi. o dönem kulübün içerisinde olan adam değilmiydi Fatih Altaylı?

İtalyada kaybolup gidiyomuş teknik direktörler :D

Kaka transferi belki dünya çapında daha fazla sansasyon yaratabilir ama ben kaka'nın Türkiye'de sneijder kadar başarılı olabileceğini zannetmiyorum.sneijder her anlamda büyük bir transfer olur....

Bu kadar buyuk bir oyuncunun Turkiye'de ne isi var hala anlayabilmis degilim.

Abi bunu fatih altaylı kaleme aldı ronaldinho transferinin olumsuz sonuçlanmasından sonra abi. o dönem kulübün içerisinde olan adam değilmiydi Fatih Altaylı?

Altaylinin Galatasaray hakkinda yazdigi hicbiseye inanmam.Ilk Baskani itibarsizlastrmaya calisti,neymis bu tanitmis bunun ayagina gelmis,gecmis yönetime bu vermis 23 milyon gibi seyler.Bu Haftada Adnan Öztürk Baskana saydiriyordu.

Bu kadar buyuk bir oyuncunun Turkiye'de ne isi var hala anlayabilmis degilim.

Hatırlarsın aynı şeyi Hagi içinde diyorlardı :D Popescu için Barca taraftarı çıldırmıştı. Sürecin sonunda da ikinci başkanlarını istifa ettirmişlerdi.

Renkdaş sen ne diyorsun Allah aşkına Sneijder başka kulüplerden istediğini bulamayıp bize gelecekse hiç gelmesin böyle saçmalık olmaz..! Ayrıca Fatih Hoca laf olsun torba dolsun diye transfer istemez ve Sneijder ''gelecekse gelsin'' oyuncusu değil Sneijder büyük bir projedir büyük bir hedeftir..Ha tamam anlaştınız mı iyi sorun çıkartmayacaksa gelsin diye birşey olmaz olamaz ne hesaplar yapılmıştır onun için bu kadar basit değil tespitin tamamen yanlış , ancak tespitlerinide tebrik ediyorum geçen saatlerde bitane okumuştum harikaydı bunu da diyim..

Renktaşım lütfen videoyu bul bir kere izle, defalarca izledim başka anlam çıkartamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt