Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birşey soracam..

Türkiye'de her hangi bir takım..

Şampiyonlar ligi kupasını kaldırmış oyuncu aldımı daha önce?

Abi bunu fatih altaylı kaleme aldı ronaldinho transferinin olumsuz sonuçlanmasından sonra abi. o dönem kulübün içerisinde olan adam değilmiydi Fatih Altaylı?

Ben o dönem medyaya yansımış haberlerden aklımda kaldığı olarak yazdım. Emin olmamakla birlikte bir sorunu vardı FT'nin Hagi ile. Disiplindir maaştır yaştır bilemem.

Abo bunlar futboldan anlıyor mu arkadaş, sadece gol sayısına göre oyuncu analizi yapıyorlar. Oyy oyyy... TV8 programı için dedim.

[video=youtube;77p2eotDTm4]https://www.youtube.com/watch?v=77p2eotDTm4[/video]

sneijder baska takimlarla gorusuyo bence manageri baska yerlere pazarlamaya calisiyo bence bakalim ne olacak

Yalnız bu adam gelirse havalimanından cıkamazlar gizli getirsinler

Hocam medyanın daha doğrusu fener medyasının kasıtlı çıkarttığını düşünüyorum bu tür haberlerin..

Bugün ki abdurrahim albayrağın açıklamasını dinledin mi veya izledin mi hocam? okudun mu demiyorum. izlemediysen izle. Fatih terim bölümünde yüz şekline ve mimiklerine bak. Şüpheye düşeceksin emin ol.

O zaman hoca kendiyle çelişiyor. benim istediğim olsun yüksek olsun farketmez demek değilmidir bu hocam yanlışmıyım ?

ben hala hocanın Kaka yı devre arasında istemesine bir anlam veremiyorum.. CL de oynayamayacak adamı isteyeceğini aklım almıyor

Şöyle bir haber var belki verilmiştir

bilen birileri tercüme edebilir mi ?

Sneijder could join Gala on Saturday - ESPN FC

Galatasaray İnterle anlaşmış, Sneijder in kararını bekliyormuş. Bülent Tulun onun Türkiyeye geleceğinden umutluymuş.

Menajeri de futbulda her şey olabilir, şuan kesin bişey yok ama Türk futbolu hızla büyümeye devam ediyor demiş.

He bi de kulüpten bi delegasyon gitmiş onunla görüşmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt