Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi geceler renktaşlar nöbet tutacaklara da iyi nöbetler :)

haha brüder takma herkes böyle yorumlar yazar yeni üyelere,

Yengemize de söyle bir konu ver arkadaslari ile konussun:

ya Galatasaray ya ben diye secenek verirsen bana acaba ne cevap veririm ?

Bunun cevabini bilen kisi seni cok iyi taniyordur :D (iki gündür benimki saskina döndü bende vay kac yil oldu sen beni daha yeni yeni taniyorsun diye birde bozuk attim:happynew: )

Herseyi deniyorum ama kiskaniyo renktas bi yandan hosuma gidiyo naparsin sevgi benimseme iste :D

Kendisi Istanbulda kaliyor, ben ise Almanyada. Senede 2 kez falan görüsebiliyoruz.. En son geldigimde 1 haftaligina gelmistim, ama kendi evimizdeki Braga macina gittim.

Bana 2 ay trip atti zaten senede bikere görüsüyoruz gitmesen geberirmiydin dedi bende vallahi geberirdim dedim. Galatasaray sevgisi budur iste napiym herzaman herkesin önüne geciveriyo iste :asd::D

Cümleten iyi geceler

Ben sahsen Sneijder'i Kaka'ya tercih ederim.

Tabiki bende Sneijder'i tercih ederim. Devre arası büyük takımlar pek transfer yapmıyor. Bir de kısırdöngüye girdi bu sene. Büyük klupler bu bölgeye sezon öncesi transfer yaptılar. Mesela yaz döneminde Sneijder için Manu en büyük alıcıydı çok ısrar ettiler transfer için olmayınca Kagawa'yı aldılar...

Beyler Sneijder konusundaki en net gelişme nedir şu anda?

Mesut ozil, iniesta ve david silva ondan kesin daha iyi bence..

iniesta'yi bilemem zaten farkli mevki oyunculari su an.

ama ozil daha once de dedigim uzere sneijder'in sictigi bok degil, olamaz. mesut ozil'in tavan yapmis hali sneijder'in 2010'da oynadigi oyunun yanindan gecermi supheliyim. silva da sneijder turevi bir oyuncu degl. ki secim yap desen dusunmeden sneijder'i secerim insiyatife dayali ozellikleri yuzunden.

sneijder gibi bir oyun kurucu izlememisem dunyada herkesten farkli pozisyon alisi falan.

[video=youtube;4TuFwxd9DRg]https://www.youtube.com/watch?v=4TuFwxd9DRg[/video]

Biraz fazla attigin icin oha dedim. Son iki senesinde Inter CL kazanmadiki Barcelona ve Chelsea kazandi.

+ Hic bir zaman DK kazanmadi ve de son iki sezon CL'de en iyi orta saha secilmedi.

Ben atmiyorum ama sen sanirim pek iyi takip edememissin Avrupa ve Dunya futbolunu pek. 2010 yilinda Bayern'i finalde 2-0 yenen Inter kazandi. Golleri Milito atti, Sneijder taraftarlarca macin adami secildi.

O seneki sampiyonada Wesley Sneijder CL'in en iyi ortasah oyuncusu secildi. 2010 Dunya kupasinda da attigi 5 golle Forlan, Villa, Mueller'le beraber gol kralligini paylasti ve ayni sene 11 temmuz'da Hollanda Ispanya ile final oynadi, kaybetti.

Bu profilde baska hangi oyuncu gelmis Turkiye'ye??

Abiler cümleten iyi geceler! Sorum şu, twitter üzerinden FtwGS ve Ersin Düzen net ifadelerle Milano-İstanbul seferinden Galatasaray'ın yer ayırttığını, Sneijder'in yarın 17.40'da Türkiye'de oalcağını falan söylemişler. Aslı astarı var mıdır ne dersiniz?

Ben bi dusa giriym... Tertemiz bi gusül aliym, ardindan dua ediym Sneijderin beynine Galatasaraya gelme istegi dogsun diye tertemizce :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt