Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iniesta'yi bilemem zaten farkli mevki oyunculari su an.

ama ozil daha once de dedigim uzere sneijder'in sictigi bok degil, olamaz. mesut ozil'in tavan yapmis hali sneijder'in 2010'da oynadigi oyunun yanindan gecermi supheliyim. silva da sneijder turevi bir oyuncu degl. ki secim yap desen dusunmeden sneijder'i secerim insiyatife dayali ozellikleri yuzunden.

sneijder gibi bir oyun kurucu izlememisem dunyada herkesten farkli pozisyon alisi falan.

Ben snijder i cok begeniyorum ama kesinlikle bir numara olamaz cunku benim icin calum atma ozelligi bir mesut iniesta kadar degil o yuzden..

Ama diger ozellikleri ust duzey tabi

Gece gece koptum lan.. :D

@sneijder101010 eğer gelirsen bizde Sabri gibi bi yetenek var ondan çok şey öğrenebilirsin.

Ben atmiyorum ama sen sanirim pek iyi takip edememissin Avrupa ve Dunya futbolunu pek. 2010 yilinda Bayern'i finalde 2-0 yenen Inter kazandi. Golleri Milito atti, Sneijder taraftarlarca macin adami secildi.

O seneki sampiyonada Wesley Sneijder CL'in en iyi ortasah oyuncusu secildi. 2010 Dunya kupasinda da attigi 5 golle Forlan, Villa, Mueller'le beraber gol kralligini paylasti ve ayni sene 11 temmuz'da Hollanda Ispanya ile final oynadi, kaybetti.

Bu profilde baska hangi oyuncu gelmis Turkiye'ye??

Mesajinda öyle yazmiyordu ama. Ilk alintiladigim mesajda direk DK kazandi yazmistin ve son iki CL'de en iyi oyuncu secilmis dedin. Istersen o mesajini bir defa daha kontrol et.

Bi düsünün Sneijder Fenere gidiyor..

Ne rezil kepaze oluruz ha. Asarim kendimi resmen, aglarim. Tam --> :trollface: yapmis olur bize cüce Portakal

Neyse negatif düsünmek istemiyorum, allahin izniyle yarin hep beraber sevinecegiz insallah :o

Ben snijder i cok begeniyorum ama kesinlikle bir numara olamaz cunku benim icin calum atma ozelligi bir mesut iniesta kadar degil o yuzden..

alınmazsan espri yapacam.::

o zaman sana emre çolak ı verelim şaş hocası gibi kendine bile çalım atıyor..

ayrıca diego hepsinden iyi çalım atar aslında.

nasilda yakisirdi 10 numara sneijdera...

Mesajinda öyle yazmiyordu ama. Ilk alintiladigim mesajda direk DK kazandi yazmistin ve son iki CL'de en iyi oyuncu secilmis dedin. Istersen o mesajini bir defa daha kontrol et.

HMM ilk mesajimi okudun mu? Onda soyle yazmistim, dunya kupasinda final oynamis ve gol krali olmus. Ikincisinde yanlis yazmis olabilirim.

sneijder in menejeri isi agirdan aliyor, oyle yapmak istiyor ve butun teklifleri yanyana koyup sececegiz diyor.

herşeyi geçelimde elimizdeki kanat oyuncularıyla 4 5 1 i nasıl oynayacagız acaba aslına bakarsak hamit milli takımda 4-5-1 düzeninde gayet iyi oynuyordu kanatta lige kötü başlasada sonlara dogru toparladı iyice ama amrabat veya solda kullanılan bir emre çolakla olurmu bence biraz sıkıntı var

calim atmaktan kastin akrobatik hareketse olabilir ama seyir zevki noksan degildir. 1 kere top kaptirdigini gormedim, adam eksiltmesi gerektigi yerde eksiltemedigini gormedim. sikisik alandan topu cikaramadigini gormedim. ayrica gordugum en iyi sutorlerden.

futbolcunun 1 numara olmasi icin calimci olmasina gerek yoktur futbol oynamayi bilmesine gerek vardir, sneijder bu yuzden dunyanin en iyi 5 6 futbolcusundan biridir. 2 3 sene once en iyisiydi cogu insan icin. inter cl'yi sneijder olmasa alamazdi net olarak, daha dogrusu sneijder tek basina aldi kupayi ztn. oynadigi her takimi da sampiyon yapti. dunya kupasindada en iyi oyuncusuydu hollandanin.

alınmazsan espri yapacam.::

o zaman sana emre çolak ı verelim şaş hocası gibi kendine bile çalım atıyor..

ayrıca diego hepsinden iyi çalım atar aslında.

:D

Saka bir yana benim icin herseyde iyi demem icin her seyi ustduzy olmssi gerek. Sadece calim/ drippling i ust duzey olmsdigi icin en iyisi diyemem

Dakika 90, Kadiköyde

Selcuk arkadan topu kapiyor.. Uzuuuuunca Sneijdere yolluyor.. Baroniye bi calim atiyor, Buragin önüne ara pasi atip Burak durdurmadan vuruyor direkten iceri giriyor Top

:o:o:o:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt