Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben yatıyorum, inşallah sabaha açıklanır. Kalanlara iyi nöbetler.

[video=youtube;2qxub-rmvCA]https://www.youtube.com/watch?v=2qxub-rmvCA[/video]

fenerbahce diyince bakin ne yapiyo hahahahaa

Aslında Şınaydır tarzında çok adam var dünyada, çok fazla lig izliyorum mesela Bolivyada bir topçu var Essantes Geraldos adam daha 23 yaşında, Meksikadan Chivas Regal sözleşme imzalamış seneye Meksikada ordan kimler kimler çıkıyorda yönetim bir görse keşke.

Ancak parası çok adamların peşine düşüyoruz. Keşke şu Geraldos'u alsak Chivas Regal almadan.

Evt ola bilir de burda sadece oyuncunun kalitesine bakmamak gerekiyor. bir sneijder Transferi sadece öyle bir oyuncu Transferi görmemek gerekiyor. Bunun icin dünyada prestij yükseltme durumu var reklam yapiorsun dünyaya kendini ve dogal olarakda cok tecrübeli iyi bir oyuncu aliyorsun. Bilmem mexikadan boliviadan belki seneijderden de daha kaliteli adam getire bilirsin ama bukadar sükse marka degerini yükseltemesin dünyada. Bu sneijder Transferi bir Proje olarak görülmeli . O dedigin oyuncular ama yinede alinmasina yanayim ama baska posisyonlara . ne bileyim sag kanat ola bilir veya sol bek forvet...

Arkadaslar.. sanirim biz bazi seylerin farkinda degiliz.

Gelecek olan resmen Wesley Sneijder. Ajax, Real, Inter gibi takimlarin yildizi, 10 numarasi. Hollanda milli takiminin maestrosu. Dünya yildizi.

Avrupanin en iyi orta saha oyuncularindan bitanesi. Galatasaraya gelirse bu nedemek bi düsünün yau. Resmen dünya bizi konusur. Prestij artar, her türlü camiamiz icin mükemmelden ötesi olur bu transfer...

Allahim insallah gelir ya

Baki Mercimek: "Wesley icin Türkiye´den sadece Galatasaray devrede degil. Baska bir takim da var. Soren Lerby´nin agzindan bu."

Baki Mercimek @Baki_Mercimek

Türkiyede sadece Galatasarayın ilgilenmediğinin garantisini verebilirim bu arada

Fırat Günayer @firatgunayer

Sneijderin menajeri Lerby:Cok teklif var.Henuz net karar vermedik.Sneijderle Turkiyeden ilgilenen tek takim Gs degil.

bu baki ne ayak :S

aaa avusturalya açık başlıyor yarın ah be nadal yok

Ben de yatiyim ufaktan, elveda herkese. Sneijder gelsin de bana ne zaman geleceği farketmez.

Son Saniye: Sneijder az önce yataktan kalkip tuvalete gitti.

Aman siz yatın da transfer yatmasın renkdaşlar :D:D:D:D

Baki Mercimek: "Wesley icin Türkiye´den sadece Galatasaray devrede degil. Baska bir takim da var. Soren Lerby´nin agzindan bu."

Baki Mercimek @Baki_Mercimek

Türkiyede sadece Galatasarayın ilgilenmediğinin garantisini verebilirim bu arada

Fırat Günayer @firatgunayer

Sneijderin menajeri Lerby:Cok teklif var.Henuz net karar vermedik.Sneijderle Turkiyeden ilgilenen tek takim Gs degil.

bu baki ne ayak :S

Dün abdulah kigili bir aciklama yaparken zaten bir karisim itiraf yapti. sneijder i yoklamislar ama dönen rakamlari duyunca tirzmislar :)

Anlaştığınız elemanlar vardı anlaşmazlık mı çıktı hayırdır...Bence buralarda çok cevherler var da işlenmeyi bekliyorlar...:ka19:

Elemanlarımız varda yetersiz, bir ispanyolca bilen adam bulmamız lazım. 2000Eu maaş veriyoruz ilan veriyoruz başvuran çok ama hep öğrenirim tarzındalar:yenieek:

geliyor beyler az kaldı

hvxqs.png

Elemanlarımız varda yetersiz, bir ispanyolca bilen adam bulmamız lazım. 2000Eu maaş veriyoruz ilan veriyoruz başvuran çok ama hep öğrenirim tarzındalar:yenieek:

Almanca ve bilimum diğer kuzay ülkelerinin dillerini bilen eleman bulursunuz da , ispanyolca bilen zor hocam o maaşa.Translate kullansa tercüman kullansa vs. olmaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt