Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3 gündür sabah akşan nöbetteyim vücut dengem bozuldu sinirler zaten gevşedi bide bunun üstüne azizin fedaisi tahir kumun siteisnde aralıksız çıkan Sneijderın eşi haberlerinden dolayı thir kuma sövdüm myc aldım

Neyse dedim rahatladım ama ayrı kalmak ne mümkün bu nöbet işi fena bağımlılık yapıyor.SAslında zararlı inasanın sinileri bozuluyor ama bırakamıyoraun işte

Ne çift forveti yahu zaten çift forvette 2 kişi eksik oynuyoruz hoca da ısrarla bunu görmeyi reddediyor, biraz gerçekçi olsun herşey "ders almam ders veririm" mantığıyla yürümez. Çift forvet oynayacaksan da forvetlerin Umut-Burak olmamalı zaten.

Cift forvet oynarsin, oynarsin da Umut ve Burak ile degil. Ikisi de topa basamayan oyuncular. Bu ne demek? Top hucuma gittigi gibi, sanki duvara carpmiscasina geri donuyor kendi kalemize. Daha daha ne demek? Rakibin kucagina 1 yerine tam 2 adam veriyoruz. Sneijder'in gelmesini bunun icin asiri derecede cok istiyorum. Tek forvetle oynayacagimiz her macta rakiplerin korkulu ruyasi olacagiz, adim gibi eminim.

kaka gelse sanki daha ucuza gelcek hele ki o 5 milyondan az istemez real de 10 milyon ister

Cift forvet oynarsin, oynarsin da Umut ve Burak ile degil. Ikisi de topa basamayan oyuncular. Bu ne demek? Top hucuma gittigi gibi, sanki duvara carpmiscasina geri donuyor kendi kalemize. Daha daha ne demek? Rakibin kucagina 1 yerine tam 2 adam veriyoruz. Sneijder'in gelmesini bunun icin asiri derecede cok istiyorum. Tek forvetle oynayacagimiz her macta rakiplerin korkulu ruyasi olacagiz, adim gibi eminim.

Hah ben de bunu diyorum işte. Ba-Cisse gibi adamların varsa ilerde çift forvet oynamaman hata ama Burak-Umut'la olmaz. :yenieek:

Tamamen yıllık ücret meselesi. Inter bütçelerinde düzene gidiyor, mali durumları düzeltmeye çalışıyorlar. Takımda yıllık 10m€ zarara sebep olan bi oyuncu var. Göndermek istemeleri doğal. Göndermek de istemiyorlar ayrıca "şartlarımızı kabul ederse kalmasından mutlu oluruz" diyorlar ama önerdikleri para da yüksek değil.

Geçen sezon uzun süren sakatlıkları yüzünden ligde 20 maça çıkabilmesi. Bu sezon yine uzun süren(8-9 lig maçını kaçırdı) sakatlığı nedeniyle verilen paraların karşılığının alınamayışı da etkili..

Geçen sezon uzun süren sakatlıkları yüzünden ligde 20 maça çıkabilmesi. Bu sezon yine uzun süren(8-9 lig maçını kaçırdı) sakatlığı nedeniyle verilen paraların karşılığının alınamayışı da etkili..

Doğru etkisi tamamen yıllık ücret demem yanlış ama en büyük etkisi yıllık ücret. Sezon başında "%30 indir" dediler, indirmeyince "git o zaman" dediler. Yani asıl niyetleri kalmasından yana.

Oyun kurucu bir nevi saha ici teknik direktor. Yeni oyun kurucu almak, yeni kanat oyuncusu ya da forvet almak gibi degil. Maas olarak olmasa da taktigi, takim ici dengeleri de oyuncu iliskileri acisindan etkiler. Bizim icin sorun olmaz da Avrupa'nin diger kuluplerinin transfere yanasmamasi bununla alakali bence. Hepsinde var zaten bir on numara.

Clichy falan daha hızlı yav yapma şimdi :D

Ama hala dünyanın en iyi bikaç sol bekinden :ka21:

O kadar da olsun :ka25:

Son senelerde takimimizda izledigimiz sol beklerin hizinia gore torpido falan gibi gelir Cole :lol:

Cok kaliteli topcu ama, hem de baya baya kaliteli. Fiziginde de en ufak bir gerileme yok.

Twitter'da bir iki yabancı Chelsea Sneijder için bir son dakika teklifi yapabilir gibilerinden şeyler yazmışlar. Tam olarak çıkış kaynağı yok bu haberin. Zaten yazan elemanlar da ciddiye alınacak tiplere benzemiyorlar.

kaka gelse sanki daha ucuza gelcek hele ki o 5 milyondan az istemez real de 10 milyon ister

Abi mesela maliyeti filan değil ya aslında Abdurrahim A. istemeden de olsa Fatih Terim'e kötülük etti.Transfer olmazsa topu yine Fatih Terim'e atarlar.

Tabi Fatih Terim sneijderı istiyor mu o başka bi soru.Abdrrahim albayrak çift forvet filan geveledi.

Burda soru şu Fatih Terim eğer bu transfere karşıysa Sneijdere mi karşı yoksa Bülent Tulunun getirdiği Sneijdere mi karşı.Şu kulüpte bu kadar sen ben kavgası olacağına Bülen t. yol verirsin olur biter.Sezginin elinde polatın kaseti mi var diyodu Hıncal Uluç sahiden bizim sportif d. seçimleri enteresan

Bosman kurallarından önce değilmiydi yahu oyuncunun rızası olmadan bonservisini almak?

Bu haber ilk protokol haberinden sonra ortaya cikti. Diyelimki bu haber dogru. Oyuncu da bize evet demedi. O zaman ne olacak ? Bize zorla mi gelmek zorunda ki bu sacma olur gelmezse de biz ne yapacaz onun bonservisini eger baska bir kulup de almak istemezse Sneijder'i .

Bunu bende düşündüm ama neresinden bakarsan bak tatmin edici cevaplar bulamıyorsun. En iyi senaryo " İnter'le fax yoluyla işi çözüp Sneijder'in bugün/yarın ıslak imzaya gelmesi" .

O kadar da olsun :ka25:

Son senelerde takimimizda izledigimiz sol beklerin hizinia gore torpido falan gibi gelir Cole :lol:

Cok kaliteli topcu ama, hem de baya baya kaliteli. Fiziginde de en ufak bir gerileme yok.

Şu aralar biraz yatışlarda Chelsea maçlarında belli oluyo oynamak istemiyor gibi bi hali falan var ama adam o haliyle bile yardırıyor :ka25: Alsak müthiş olurdu.

iyide bu adam 35 yasinda da böyle olmaz ki. yani alacaksak birisini ne bileyim en az 3-4 yil devamligi olmali kadroda.

Cole ilerlemis yasina ragmen 5 sene once ki fiziki durumuyla %5 bile fark yoktur herhalde. Kendine cok iyi bakiyor bi kere ve vucudu da bu tempoyu kaldiriyor. 4-5 sezon daha oynamamasi icin bir neden goremiyorum. Zaten sozlesmesi sezon sonu bittiginde bonservissiz de olacak muhtemelen :animation:

Twitter'da bir iki yabancı Chelsea Sneijder için bir son dakika teklifi yapabilir gibilerinden şeyler yazmışlar. Tam olarak çıkış kaynağı yok bu haberin. Zaten yazan elemanlar da ciddiye alınacak tiplere benzemiyorlar.

Ciddiye almaya gerek yok. Forvet arkasındaki 3lü'de oynatacakları Hazard, Mata, Oscar, Moses, Lampard gibi oyuncuları varken almazlar.

yalnız şu protokol iyi olmuş resmen fenerin raya girip bonservis yükseltme ihtimaline set çekmşisiz.Yönetim bu işlerde tecrübe kazanmaya başladı.Bide şu kap huyundan vazgeçseler.

Ayrıca millet Ünal Aysal açıkladı mecbur borsaya bildiler demiş.Ünal Aysal gibi zeki birisi bunu tvde açıklamışsa kesinlik laf olsun diye açıklamamıştır bi bildiği vardır öyle bi gaflete kesinlikle düşmez.Bu arada yönetim medyayı fena yemliyor.Irmak kazukun söylediklerinin doğru olduğunu sanmam

.......genetik uzmanı doktor Ricky Joshi, Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez’in bir laboratuvar açılışında, “Keşke Messi’yi klonlayabilseydik” demesinin ardından konuya açıklık getirdi. 25 yaşındaki yıldızın kopyalanabileceğini savunan Joshi, “Zaten hayvanları klonlayabilen bir teknolojiye sahibiz. Bunu insanlar üzerinde hiç denemedik ama pratik olarak bunun mümkün olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu. Kopyalama işleminin orjinaliyle birebir olabilmesinin, yemek alışkanlıklarından yaptığı idmana kadar Arjantinli yıldızla aynı şekilde yaşamasıyla mümkün olacağını belirten Joshi, “Messi’yle birebir özellikleri barındıran, sol ayağını kullanabilen bir kopya yapabiliriz” dedi.

yeri degil de gözüme carpti demin. bir bu eksikdi zaten. iki tane ne bileyim bir aziz kaldirmaz benim bünyem bu hayata :)

Ne senden öncesi

Ne senden sonrası

:sad007:

[video=youtube;X_VaHZk2rHA]https://www.youtube.com/watch?v=X_VaHZk2rHA[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt