Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu iş belli olsa da normal hayatlarımıza dönsek.Böyle bi trasfer bekleyişine şahitolmadım Türkiyede şahit olmamıştır.Bütün Gslıların dengesi bozuldu.Millet ya twiterda ya forumda.

Yemin ediyorum artık gelmesini geçtim olumlu olumsuz bi açıklama gelse.Çarşamba perşembeye kadar güzeldi ama artık can sıkıyor.Heryerden olumlu açıklama gelmesine rağmen Sneijder cepesinden ses seda yok

Bu bonservisini alma da su sekilde olmus simdi ogrendim. Oyuncu bizle anlastigi an Inter ile yaptimiz anlasma devreye giriyormus. Oyuncu bizle anlasmazsa Inter ile yapilan anlasmanin da bir gecerliligi falan yok.

senden öncesi derken ?! Hagiyi severim ve efsanemisdir ama o bile bir Metin Oktay degildir .

Metin Oktay kulup simgesidir, babamin efsanesidir. Saygimiz her Galatasaraylinin olmasi gerektigi gibi hatsafhada sonsuz. Ama benim efsanem hep Hagi'ydi, hep Hagi olarak kalacak. 10'u yasamak bambaska, ruya gibi birseydi.

Gun gelir Sneijder'i ogluna torununa anlatir insanlar.. Ya Hagi'yi? Hagi'yi hangi kelimelere sigdiracaklar? Mumkunati yok. 10'u sadece yasamak lazim, ancak oyle idrak edilebilir.

Şu iş belli olsa da normal hayatlarımıza dönsek.Böyle bi trasfer bekleyişine şahitolmadım Türkiyede şahit olmamıştır.Bütün Gslıların dengesi bozuldu.Millet ya twiterda ya forumda.

Yemin ediyorum artık gelmesini geçtim olumlu olumsuz bi açıklama gelse.Çarşamba perşembeye kadar güzeldi ama artık can sıkıyor.Heryerden olumlu açıklama gelmesine rağmen Sneijder cepesinden ses seda yok

Birde düsün bir messi yada ronaldoyu bir gün belki Transfer etmeye calisirsak ne olur halimiz :SS:

Yok ben o zaman bu videodaki delikanli gibi yaparim herhalde o zaman :D

Sneijder transferini Gs tv muhabirinden öğrenen taraftar :D - YouTube

Benim beklentim bugün 1 gibi transfer açıklanır..Hazırlık maçından sonra da Terim soru işaretlerini giderecek açıklamaları yapar şeklinde..İnşallah her şey Galatasaraylıların dilediği gibi neticelenir ve Sneijder de hayırlı bir transfer olur, Tulun-Terim-Yönetim senaryoları sadece senaryoda kalır ve coşku dolu, keyifli bir gün olur hepimiz adına.

İyi sabahlar ya da geceler..

Metin Oktay kulup simgesidir, babamin efsanesidir. Saygimiz her Galatasaraylinin olmasi gerektigi gibi hatsafhada sonsuz. Ama benim efsanem hep Hagi'ydi, hep Hagi olarak kalacak. 10'u yasamak bambaska, ruya gibi birseydi.

Gun gelir Sneijder'i ogluna torununa anlatir insanlar.. Ya Hagi'yi? Hagi'yi hangi kelimelere sigdiracaklar? Mumkunati yok. 10'u sadece yasamak lazim, ancak oyle idrak edilebilir.

Hagi dogal olarak Efsanemizdir ve kunlandigin kelimeler hem romantik hemde yerinde buluyorum :lol: ama Metin oktay dedigin gibi hem simgeydi hemde Galatasaray yi aynasaydi karakteriydi karakteri olarak. Futbolcu olarak ama tabikide hagidir en iyisi. Onun gibisi kolay kolay bidaha gelmez dünyaya. en azindan simdiki elit futbol systeminde cok zor cünkü hagide bir karisim sokak futbolcu ruhuda vardi ve inanilmaz bir yetenek.

Baskanin jetine guven olmayacagini bilmeliydik.

Volkan'a soyleyecektik, tak diye evinden aldiracakti Sneijder'i

Nasıl gidiyor nöbet arkadaşlar?

Herkese iyi sabahlar, iyi nöbetler, bu sene pek uzun nöbet tutamadık ama sizler sayesinde rahat uyuyoruz :)

Hagi dogal olarak Efsanemizdir ve kunlandigin kelimeler hem romantik hemde yerinde buluyorum :lol: ama Metin oktay dedigin gibi hem simgeydi hemde Galatasaray yi aynasaydi karakteriydi karakteri olarak. Futbolcu olarak ama tabikide hagidir en iyisi. Onun gibisi kolay kolay bidaha gelmez dünyaya. en azindan simdiki elit futbol systeminde cok zor cünkü hagide bir karisim sokak futbolcu ruhuda vardi ve inanilmaz bir yetenek.

Herseyi bir kenara koyup ve sadece o Arsenal macini aklima getiriyorum.. Haginin, Patrick Vieira gibi tarihin en iyi defansif orta saha oyuncularindan birine bacak arasi yapmasi, bununla yetinmeyip sag bacagini sol bacaginin arkasindan dolandirip belini kirmasi.. O dominantligi bir de 2006 Dunya Kupasinda Fransa_Brezilya macinda Zidane'dan gormustum. Resmen hayatinin macini oynamisti Zidane.

Bunu bende düşündüm ama neresinden bakarsan bak tatmin edici cevaplar bulamıyorsun. En iyi senaryo " İnter'le fax yoluyla işi çözüp Sneijder'in bugün/yarın ıslak imzaya gelmesi" .

Ya şimdi Sneijder binevi Q7 durumunda İnter'de ücreti yüksek diye gönderilmeye çalışılıyor..

Başkan 1 yemekte işi bağladı geldi, İnter aşırı istekli görünmüyor mu sizce? Bizden daha istekliler. Ama oyuncuyu elden çıkarmaktan çok bize satmayı düşünüyor gibiler.. İnter'de bize satmaya yemin etmiş gibi, Özellikle oyuncuyu tercih yapmaya zorluyor gibiler.. Kapıları kapatarak.. Biz bunla anlaştık buraya git gibisinden

Buda bana tuhaf geliyor.. Arada başka birşey olmasa neden İnter bize satmaya bu kadar istekli olsun..

Ya şimdi Sneijder binevi Q7 durumunda İnter'de ücreti yüksek diye gönderilmeye çalışılıyor..

Başkan 1 yemekte işi bağladı geldi, İnter aşırı istekli görünmüyor mu sizce? Bizden daha istekliler. Ama oyuncuyu elden çıkarmaktan çok bize satmayı düşünüyor gibiler.. İnter'de bize satmaya yemin etmiş gibi, Özellikle oyuncuyu tercih yapmaya zorluyor gibiler.. Kapıları kapatarak.. Biz bunla anlaştık buraya git gibisinden

Buda bana tuhaf geliyor.. Arada başka birşey olmasa neden İnter bize satmaya bu kadar istekli olsun..

Arsenal'de bir nevi oynleydi. Eboueyi piyasasinin yarisina almistik resmen.

Baskanin sexy kulup aciklamasini galiba yavas yavas idrak etmeye basliyorum :cool:

[video=youtube;UqvGrKRqQEg]https://www.youtube.com/watch?v=UqvGrKRqQEg[/video]

Şu maçta hollandayı resmen alıp götürmüş adam. helal olsun valla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt