Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelmesin Emana gelsin.Emana daha iyi oyuncu...

Beyler Sneijder de olumsuz gelisme mi var adam degilsin fln diyorsunuz Sneijdere?

Notlarım kötü.Millet dersleri Türkçe anlamıyor ben bide ingilizcesiyle uğraşıyom(anadoluyu seçtiğim güne zaten)

Neyse bu hafta bi pazartesi sınavlarım vardı geris haftaya salı başlıyorudu.Ben tamam bi hafta gömülürüm derslere derken salı günü bu haber çıktı ve denge menge kalmadı.Bu hesabım da zaten ceza aldığım için açtım.Bu lanet nöbetten kopamıyorum.

Gece 3te yattım hem Sneijder hem de ders çalışamamanın verdiği vicdan azabıyla 5 saat yatakta debelendim durdum.

Ne olur artık olumlu olumsuz bişey olsun.Uyku girmiyo gözüme ama mal gibi dolanıyorum.Midem ağrıyor yemek yiyemiyorum.Yeter ulan!!!:sad007:

Saçmalamayın oğlum bu kadar da ya.

Varmi grlisme beyler uyku tutmuyor. Belki 4-5 saat zor uyudum..

Ben ondu da uyayamadım 3-4 saat debenledim gözlerimi kapatıyorum aklıma bin tane kadro geliyor ee sonrada yabancı kontejyanı sıkıntısı neyse diyorum ilk haftalar eboue amrabat ee sonra derken dönüp duruyorum.Snijderden soğum gelmezse sevinecek gibiyim (züğürt tesselisi)

Beyler Sneijder de olumsuz gelisme mi var adam degilsin fln diyorsunuz Sneijdere?

Yoo aksine teklifi kabul etmiş. Şuan interle imaj hakkından elde ettiği gelirle ilgili bir sıkıntı var onun aşılması bekleniyor. İnsanımız sabırsız Sneijder'i bildirdikten bir saat sonra alınacak bir oyuncu sanıyor.

Transfer Nöbeti

Tam Misimovic olayına döndürdük bu adamı da

Geliyor gelmiyor geliyor gelmiyor diye

Sent from my iPad using Tapatalk

Aynen böyle

Bende inanmıyorum cebinden katkı yapmadığına

Adamın kaç milyon doları var kimbilir.Versin cebinden 1 milyon dolar.Ölürmü sanki.

Bana Sneijder'i getirsin de,cebinden ne veriyosa versin.

Biz cebimizdeki son parayı verip,şehirlerarası saatlerce yol gidip Arena'ya varıyoruz.

Versin başkan da..

Sneijder gelmesin Emana gelsin.Emana daha iyi oyuncu...

1253885876_suicide.gif

En büyük totemimi yapıyorum Sneijder gelene kadar yemek yemeyeceğim :SS:

Adamın kaç milyon doları var kimbilir.Versin cebinden 1 milyon dolar.Ölürmü sanki.

Bana Sneijder'i getirsin de,cebinden ne veriyosa versin.

Biz cebimizdeki son parayı verip,şehirlerarası saatlerce yol gidip Arena'ya varıyoruz.

Versin başkan da..

Aynen ya 5 milyar dolar serveti var deniliyor ama işte adam servetini kendisi yaptığı için cimrilik yapıyor.Tüpçü gibi baba parası değil ki savursun dursun

Yoo aksine teklifi kabul etmiş. Şuan interle imaj hakkından elde ettiği gelirle ilgili bir sıkıntı var onun aşılması bekleniyor. İnsanımız sabırsız Sneijder'i bildirdikten bir saat sonra alınacak bir oyuncu sanıyor.

Gelmediği içindir o reis :D

Gelmezse adam değil diyorum.

Ya ben daha hala inanamiyorum ya. Birseyler ters gidiyor gibi. Cuma dediler Persembe oldu ses cikmadi. Persembe 24 saat dediler ses cikmadi.. :confused:

Transfer Nöbeti

Hakikaten bu transfer sezonunda emana nin adı geçmedi?

Oldu mü yoksa

Aynen ya 5 milyar dolar serveti var deniliyor ama işte adam servetini kendisi yaptığı için cimrilik yapıyor.Tüpçü gibi baba parası değil ki savursun dursun

Zenginin parası çok değerlidir zaten.

Fukara veya ortahalli insanlarda görebilirsin bonkörüğü.Dünyanın düzeni böyle..

Transfer Nöbeti

Ya ben daha hala inanamiyorum ya. Birseyler ters gidiyor gibi. Cuma dediler Persembe oldu ses cikmadi. Persembe 24 saat dediler ses cikmadi.. :confused:

24 saat denildikten sonra A Albayrak dün yaptı açıklama eğer o açıklama sayılırsa tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt