Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen böyle

Bende inanmıyorum cebinden katkı yapmadığına

Sent from my iPad using Tapatalk
cebinden katkı olayı elbette vardır ama geriye aldığına eminim. yani şöyleki; bazen bir işi halletmek için acilen nakit ihtiyacı olur, işte burada başkan devreye girerek rahatça para çıkarıp onu hemen halleder. mesela inter sözleşme için 1 milyon, menajeride 500bin euro peşin istesin, başkan hemen 3 dakikada parayı bulup verir. tabi bu durum karşıdaki kişiyi etkiler bunlar çok zengin bir takım gibisinden. başkan zaten daha sonra kulüp giderlerinden resmi anlaşma ile çıkan paradan kendi verdiği peşini tahsil eder. aslında bu çok önemli bir olay. mesela canaydın ve polat dönemlerinde sırf bu nakit sıkıntısından transferler yatıyordu. yok alacakları, yok stat gelirlerini bankalara rehin ederek falan ancak transfer yapabiliyorduk. başkanın ufak hesaplar dışında parasını kulübe bırakacağına inanmıyorum, sonuçta bunlar çok büyük işadamları ve bu adamlar cimri olur

Re: Transfer Nöbeti

Sneijder to #LFC? I told you earlier in the week his agent has been in touch. They are still talking. Talks are progressing. Possible. #LFC

Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk

Panpalar özel dersim var şimdi gidiyorum, döndüğümde hayırlı haberler mutluluk kaynağımızın merkezinde yer alır umarım

Bu adam ocağın sonunda filan gelirse havaalanına dövmeye giderler

Transfer Nöbeti

Schalke'yi eylersek ne kadar para almış olacağız?

Sneijder mi vardı eskiden?

O değil de Albayrak dün ne kadar komik laf etti yahu..Neymiş bu takımad çok Sneijder varmış:) :)

Kesin vardır. Mesela Sercan:lol:

Re: Transfer Nöbeti

I knew talks were taking place with Sneijder's agent and #LFC but I'm as surprised as anyone by how close a deal is. I will update later.

Transfer Nöbeti

Sneijder to #LFC? I told you earlier in the week his agent has been in touch. They are still talking. Talks are progressing. Possible. #LFC

Lfc mı kaldı artık be?

Adamlar ilk 10 da yoklar...

Valla Liverpool'dan bende korkmuyor degilim. Sneijder'e rahat istedigi parayi verirler ve o klas bir oyuncu onlara zaten lazim..

Sneijder mi vardı eskiden?

O değil de Albayrak dün ne kadar komik laf etti yahu..Neymiş bu takımad çok Sneijder varmış:) :)

Kesin vardır. Mesela Sercan:lol:

O çok sevdiği Amrabat'ı kesilecek ya ondan ağlıyordur. Bir şey derdim de neyse. Çok iyi Galatasaraylı ama teknik konularda fazla yorum yapmasın çok saçmalıyor.

İnterle görüşmeler olumlu gidiyor hatta anlaşmış durumdayız galiba ondan kulüpler yalanlamıyor Sneijder de piyasasını arttırmak istiyor bu nedenle bizi kullanıyor bence o yüzden o da yalanlamıyor umarım yanılırım ama durum bu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt