Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takım içi dengeden kimse bahsedemez. Sen rieralara baroslara kac para veriosun. Sneijder bu adamların 3 katı maaş alsa yeridir. Oyuzden takım içi denge falan diyorlarsa bu işi biz bilmiyoruz diyorlar zaten.

eğer bu transfer olmazsa Irmak'ın dediği sponsorluk anlaşmaları falan varya o yuzden olmaz...kesin o tazminatları da bize ödetmeye çalışıyorlardır...

orası da doğru ama herkesin de bi sabrı var

Ünal Aysal : Lincoln'ü 54 gün beklediniz.Sneijder'i 1 hafta mı beklemeyeceksiniz?

Bu avuntu, kullanılıyoruz.

Taraftar herzaman kullanılır.Cefayı sen çekersin.Bu hep böyledir.

Sen duygusalsındır,takıma gönülden bağlısındır.Onlarsa profesyoneldir.Ne kadar umurlarında olabilirsin ki?

Onlar seni fenerle birbirine düşürür,fenerde kendi taraftarını seninle.

Arada ticaret kazanır.Rekabet ürün bilet satışlarını getirir :)

Yalnız böyle bir oyuncunun kulübünü ikna etmişiz. Bu saatten sonra alamazsak yazık olur.

Kapa görüşmeler sonlandırıldı açıklaması yakın gözüküyor.

aldığım son duyumlara göre sneijder bizim yönetime şart koşmuş, kaynımla kayınpederimin sorunlarını çözmezseniz gelemem demiş :D

Ünal Aysal : Lincoln'ü 54 gün beklediniz.Sneijder'i 1 hafta mı beklemeyeceksiniz?

Taraftar herzaman kullanılır.Cefayı sen çekersin.Bu hep böyledir.

Sen duygusalsındır,takıma gönülden bağlısındır.Onlarsa profesyoneldir.Ne kadar umurlarında olabilirsin ki?

Onlar seni fenerle birbirine düşürür,fenerde kendi taraftarını seninle.

Arada ticaret kazanır.Rekabet ürün bilet satışlarını getirir :)

O açıdan demedim dediğin doğanın kanunu zaten bu kez taraftar değil Galatasaray kullanılıyor ne yazık ki Sneijder ve menajeri tarafından onu demek istedim.

Transfer Nöbeti

Hepsini izlemedim cünkü dayanmadim. Amrabat'a kadar izledim. Ben sizin takim ici dengelerinize ......

Ulan Avrupada hedef ilk 10 diyorsunuz nedir su takim ici dengeler be. Aklima da kötü seyler gelmiyor degil. Bizimkiler birde baska takimdan teklif yok diye ilk teklifi geri cekip daha düsük rakamla ikinci teklif sunmus olmasinlar?

Yahu Albayrak'in hali ne? Sneijder'den bashediyoruz adamin bir aglamadigi kalmis. Ama bildigimiz Albayrak Yigit transferinde bile göbek atacak durumda oluyordu..

Ayrica dün 'bu aksam' (yani dün aksam) demis ama yine ses yok..

Sneijder gelirse büyük ihtimal Amrabat kesik yiyecek

Amrabat a en çok sevinen Albayrak olmuştur zaten forma numarası bile 53...

Kişisel olaylar on plana çıkıyor gibi...

Baslarım takımadamı dengelerinize

Sanki takımda 3 tane sneijder varda bu 4. olacak ve diğer 3unden daha fazla para istiyor...

Sergio Ramos gidip de " bende Ronaldo kadar para istiyorum takımda ki dengeleri bozuyorsunuz" derse ne olur acaba...

Sent from my iPad using Tapatalk

Yahu su takim icin dengeleri sacma bir bahane oldugunu, kücük takimlarin ve vizyonsuz takimlarin felsefesi oldugunu neden anlamiyor yönetim ?

Hepsini izlemedim cünkü dayanmadim. Amrabat'a kadar izledim. Ben sizin takim ici dengelerinize ......

Ulan Avrupada hedef ilk 10 diyorsunuz nedir su takim ici dengeler be. Aklima da kötü seyler gelmiyor degil. Bizimkiler birde baska takimdan teklif yok diye ilk teklifi geri cekip daha düsük rakamla ikinci teklif sunmus olmasinlar?

Yahu Albayrak'in hali ne? Sneijder'den bashediyoruz adamin bir aglamadigi kalmis. Ama bildigimiz Albayrak Yigit transferinde bile göbek atacak durumda oluyordu..

Ayrica dün 'bu aksam' (yani dün aksam) demis ama yine ses yok..

Hakan videoda bir bölümde Fatih hoca takım içi dengeleri çok gözetiyor diyor. dinlemişsindir orayı. iyi güzel ama aynı Fatih terim değilmiydi Kakayı istiyorum diyen? Sneijder takımın dengesini bozacaksa kaka takımı batırır. 10 milyon euro alıyor realden. kendisiyle çelişiyor hoca.. Albayrağın hali kötü. Fatih Teriminde hali Albayraktan farklı değildir bugün maç sonunda hep beraber görecez. Başkan Bülent tulunu görevlendirdiği için böyleler. Hocanın inadı var birde. dediğim gibi hoca kendisiyle çelişiyor. istemediği oyuncu için takım içi dengeler bahanesini öne sürüyor.

yanlız bu sneijder olayından ötürü sol bek transferi yapamazsak ilk ters sonuçta maç sonu röportajında FT yönetime feci sallar demedi demeyin...

Dün Irmak Kazuk'u kesinlikle yönetim yemlemiş.

Bu transferin baş kahramını Bülent tulun bile 24 saat içinde bi açıklama gelicek demesine rağmen 40 saat dolmasına rağmen gelmiyorsa yemişim duyumcuları muhabirleri...

buraya kadar gelmisler, verin ne kadar istiyorsa

O açıdan demedim dediğin doğanın kanunu zaten bu kez taraftar değil Galatasaray kullanılıyor ne yazık ki Sneijder ve menajeri tarafından onu demek istedim.

Bu konuda Sneijder'e hak veriyorum.

Adam İtalya'da yaşıyor.

Sen İtalya'da yaşasan, Sana Türkiye'den teklif var deseler doğu görevi gibi gelir insana :D

Ya da sen Galatasaray'da oynuyorsun,kulüpte istenmiyorsun, Cluj sana inanılmaz bir para teklif ediyor,sen de diğer tekliflere bakmazmısın?

Adamın mantalitesi bu.

Bu nedenle 3 değil 6 istese vereceksin.Ligimizin avrupadaki imajı çok da iyi değil.Ne yazıkki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt