Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

vay annasini... futbolcular kazandigi paralara bak bi...futbolcu olmak vardi

Hakan videoda bir bölümde Fatih hoca takım içi dengeleri çok gözetiyor diyor. dinlemişsindir orayı. iyi güzel ama aynı Fatih terim değilmiydi Kakayı istiyorum diyen? Sneijder takımın dengesini bozacaksa kaka takımı batırır. 10 milyon euro alıyor realden. kendisiyle çelişiyor hoca.. Albayrağın hali kötü. Fatih Teriminde hali Albayraktan farklı değildir bugün maç sonunda hep beraber görecez. Başkan Bülent tulunu görevlendirdiği için böyleler. Hocanın inadı var birde. dediğim gibi hoca kendisiyle çelişiyor. istemediği oyuncu için takım içi dengeler bahanesini öne sürüyor.

Aynen bak bu hic aklima gelmedi. Bakin Fatih hoca'yi cok severim ama su huyundan inanin nefret ederim resmen. Kücük cocuk gibi bazen.

Sneijder'ın sözleşmesini ivedilikle fakslamamız lazım cancazım...Mamafi imzalayıp imzalamaması ona kalmış çok uzadı bu iş...

Aynen bak bu hic aklima gelmedi. Bakin Fatih hoca'yi cok severim ama su huyundan inanin nefret ederim resmen. Kücük cocuk gibi bazen.

Ben sneijderin gelmesini çok isterim. gelmeyecek diyorum ama gelirse hayırlı bir kapak olur bana. Farklı bir dine bile mensup olabilirim gelirse :D

Sneijderi diğer 10 numaralarla karistirmayalim.sneijder eksik nerdeyse orada oynar .ajaxta sol açık oynamış aynı şekilde real mqdridde birçok mac solda oynamış ama asıl en iyi olduğu yer intrde oynadığı yer bnce. Takımın tüm ataklarını yönlendiren .kilidi açan top dolaşımını hızlandıran atağa çıkış süresini kisaltan bi adam .kilidi acamadigon maçlarda uzaktan atacağı şutlarla tam bir sniper olduğunu göreceksiniz

Twiterdan sağlam bir adam söylemeden direkt çatırt diye kapa çıksa:)

Bu konuda Sneijder'e hak veriyorum.

Adam İtalya'da yaşıyor.

Sen İtalya'da yaşasan, Sana Türkiye'den teklif var deseler doğu görevi gibi gelir insana :D

Ya da sen Galatasaray'da oynuyorsun,kulüpte istenmiyorsun, Cluj sana inanılmaz bir para teklif ediyor,sen de diğer tekliflere bakmazmısın?

Adamın mantalitesi bu.

Bu nedenle 3 değil 6 istese vereceksin.Ligimizin avrupadaki imajı çok da iyi değil.Ne yazıkki..

3 lük adama 6-7 verirsek ülkemizin rus ligi katar ligidnen farkı kalmaz.

He şimdi çok mu iyiyiz hayır ama en azından o kadar düşük seviyede bir lig değiliz.

Bu konuda Sneijder'e hak veriyorum.

Adam İtalya'da yaşıyor.

Sen İtalya'da yaşasan, Sana Türkiye'den teklif var deseler doğu görevi gibi gelir insana :D

Ya da sen Galatasaray'da oynuyorsun,kulüpte istenmiyorsun, Cluj sana inanılmaz bir para teklif ediyor,sen de diğer tekliflere bakmazmısın?

Adamın mantalitesi bu.

Bu nedenle 3 değil 6 istese vereceksin.Ligimizin avrupadaki imajı çok da iyi değil.Ne yazıkki..

Milano ve İstanbul arasında doğu ile batı kadar fark olmadığını hepimiz biliyoruz o da cahil cühela olmadığına göre biliyordur o kadar abartılı bir durum yok o açıdan ortada yani. Para konusunda istediği verilsin vs bunada itirazım yok ama ligimizin imajı filan olayına girmeden orada eğer sen Galatasaray isen bir duruşun olmalı yöneticilerinin biri 24 saat içinde cevap bekliyoruz diğeri de bu akşam cevap vermesini bekliyoruz diyip hiç bir sonuç çıkmıyorsa tamam o zaman " sen orda dur Sneijder kardeş" demeyi bilecekler bu duruştur herhangi bir şeyle alakası yoktur canımı sıkan nokta bu, olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ama kapısında yatar hale gelmek GS klübüne yakışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt