Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Oooo menfiii arkadasımız da gelmiş

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Başka bir forumdan. Atatürk hava limanında çalışan birisi : Ünal Aysal'ın jeti hangarda değil demiş gece.

Galatasaray İtalyan ya da İspanyol bir kulüp olsaydı kapısında da yatmazdın.Bizim topçumuz para etmez,ligimiz para etmez.Bu benim tespitim değil.Avrupadaki yıldızların bu lige bakış açısı bu.Onu vurguluyorum ben.

Tamam da abi anlaşamıycaz galiba seninle benim hangi ülkede olduğum benim ne olduğumu değiştirmez taş yerinde ağırdır ha ona göre öyle değilse bile kendisine öğretilmesi lazım o veya bu şekilde bana bir söz veriyorsan o süre içinde gerekeni yapmalısın yapmıyorsan yoluna bakmalısın kem küm edip bizi kullanmamalısın yani bütün olay bu.

Uyumaya calısırken aha acıklandı millet eglenio sen mal gibi yatıosun hissi

Uyurken rüyasında söyle bişey görürmü arkadas kalk hadi yeter geldi lan sneijder geldi

Benim gibi adam bu saatte hayatta uyanmaz yoksa:o

Gel artık be mındar etme bizi

Maaş 6m euro imza, 3.2 m garanti, 20 maçbaşı + şl yarı final, lig şampiyonluğu bonusu diye biliyorum.

Bu hesaba göre yıllık kazancı aşağı yukarı 5.5 m euro.

En iyi zamandında aldığı sözleşmeye yakın bi sözleşme.Aklı varsa gelir.

Başka bir forumdan. Atatürk hava limanında çalışan birisi : Ünal Aysal'ın jeti hangarda değil demiş gece.

Havalimanının bi temizlik elamanı duyum vermedi 4 gündür filan ve Ünal Aysal'ın jeti son 3 gündür filan dünya turunda hayali oyuncuları taşıyor vs. vs.

BAZZFU3CYAAVWgB.jpg

Transfer Nöbeti

Mesnetsiz yazıları taşımayın buraya arkadaslar

Sent from my iPad using Tapatalk

Gelmesini beklemiyorum.Gelirse kapağa razıyım.Keşke gelse..

Hayır insan twitterında bi iki bişey yazar, boşuna mı hesap açtın.Deki düşünüyorum de bişey de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt