Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selam renkdaşlar..f.terim bu transferi istemiyor.şuan istiyorum desin.biter.terim in gs ye yaşattığı başarılar tartışılamaz.ancak maalesef terim bu takımın başında olduğu sürece biz yıldız oyuncu seyredemeyeceğiz..tutturmuş takım dengesi madem o kadar yıldız oyuncuya fazla para vermek neden dengeyi bozsun?psg de ibrahimoviç en yüksek ücreti alıyor.takımın dengesimi bozuluyor.madem bukadar kulübü düşünüyor o zaman sercan yiğit kazığını niye çaktı kulübe?

Sorun takım içi denge değil bence sorun ft ve bülent tulun çekişmesi ...ft'nin istediği kaka gelseydi diğer oyuncularla dengeli mi alacaktı parayı o yüzden bunu gecelim.

Bu çekişmeye bir son versinler .dün abduurrahim albayragi dinledim neredeyse sneijder bitti diye ağlayacak .amrabata 8 milyon verince i love you hocam bilmem ne sneijdere ağla .eğer sneijder bu takıma gelmeyi kabul etmişse ikiside halay çekmeye başlasın . Ikilisinde çok severim ama bu sevginin asıl kaynağı galatasaraydir ve hiçbirşey galatasarayin üzerinde değildir

“We have not talked contract with Galatasaray, an imminent transfer seems to be impossible. Wesley, as well as Yolanthe, will decide as there will be other contacts. Until that time Wesley will be free to decide what he wants. Anything is still possible. Agreement between Inter and Galatasaray? I honestly do not know anything, Inter have not informed me about it. I do not expect anything will happen in a short period of time.”

Galatasarayla kontrat konuşmadık. Wesley ve Yolanthe başka takımlarla görüşmeler düşünüyor. O zamana kadar Wesley kafası rahat bir şekilde düşünecek. Galatasaray ve Inter arasında bir görüşme mi ? Bundan haberim yok gerçekten. Inter bana bişey söylemedi. Kısa süre içerisinde bişey çıkacağını zannetmiyorum. "Wesley nin menajeri"

Inter forumundan alıntıdır.

https://fedenerazzurra.com/2013/01/11/agent-no-contract-talk-yet-with-galatasaray-imminent-transfer-to-turkey-seems-impossible/

Bu da haberin orjinal adresi.

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı’nın “Galatasaray, Sneijder’e 30 milyon Euro nasıl verecek” sözlerine, Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan cevap verdi.

Doğan, “Konu Galatasaray’ın mali planlamasıyla ilgili ise müsaade etsinler de o kadarını da biz düşünelim” dedi.

Dünyanın ilk 10 kulübü arasına girmeyi hedeflediklerini belirten Sedat Doğan, “Bunu sadece parasal anlamda değil, marka değeri olarak da yakalamak istiyoruz. Bunun için de bu değere katkı sağlayacak oyuncularla yola devam etmek istiyoruz. Hedeflediğimiz konuma gelmemize yardımcı olacak futbolcuların ekonomik şartları da haliyle farklı olabilir” diye konuştu.

Aynen bak bu hic aklima gelmedi. Bakin Fatih hoca'yi cok severim ama su huyundan inanin nefret ederim resmen. Kücük cocuk gibi bazen.

Hoca niye önüme getirdiğiniz isimlerden birini seçmek zorunda olayım o kadar para vereceksek benim istediğim biri omalı düşüncesiyle Kaka dedi bence onların verdiği isimlerden biri Kaka olsaydı başka bir isimde olabilirdi bu hoca isimden çok şekle bozulmuş ki bencede kendi açısından haklı.Başkanda klübü ben yönetiyorum sorumluluk bende sen maaşlı elemansın ben liste veririm sen seçersin havasında sexy takım olma peşinde vitrini güzelleştirmek istiyor .

Tamam da abi anlaşamıycaz galiba seninle benim hangi ülkede olduğum benim ne olduğumu değiştirmez taş yerinde ağırdır ha ona göre öyle değilse bile kendisine öğretilmesi lazım o veya bu şekilde bana bir söz veriyorsan o süre içinde gerekeni yapmalısın yapmıyorsan yoluna bakmalısın kem küm edip bizi kullanmamalısın yani bütün olay bu.

Anlaşılmayacak birşey yok dostum.

Adam yıldız.Bırak Galatasaray'ı, İnter'i bile kullanır.

Gelirse de tek güvendiğim şu.Fatih Terim..

Bitik denilen Hagi ile Uefa Kupasını aldı.

Sneijder'i de şekle sokacaktır mutlaka.

Hep arka planda kalıyor.Adam bu yıl doğru dürüst maça çıkmamış.

Şurada Schalke maçına ne kadar kaldı.Bu süre zarfında maç formunu yakalayabilir mi?Yakalayamazsa ne olacak?

Elbetteki Sneijder elzem bu takıma.

Fatih Hoca Amerika 2.kez keşfedilmez diyerek 2000 rüya takımını oluşturmaya çalışıyor.Bir tek Hagivari oyuncu eksik kalmıştı.Onu da Sneijder ile yamayacak.

Umarım gerçekleşir bu transfer.

Gerçekleşmezse de kimse de ağzını açıp yönetime birşey demesin.Çünkü;

1)YÖneticiler dikkatli açıklamalar yaptılar,umut vermediler.Aldık demediler.Hepsi temkinliydi.

2)Gidip İnter ile anlaştılar,oyuncuya manyak para teklif ettiler.Adamlar daha ne yapsınlar?Yapılacak herşeyi yaptılar.

Transfer Nöbeti

“We have not talked contract with Galatasaray, an imminent transfer seems to be impossible. Wesley, as well as Yolanthe, will decide as there will be other contacts. Until that time Wesley will be free to decide what he wants. Anything is still possible. Agreement between Inter and Galatasaray? I honestly do not know anything, Inter have not informed me about it. I do not expect anything will happen in a short period of time.”

Galatasarayla kontrat konuşmadık. Wesley ve Yolanthe başka takımlarla görüşmeler düşünüyor. O zamana kadar Wesley kafası rahat bir şekilde düşünecek. Galatasaray ve Inter arasında bir görüşme mi ? Bundan haberim yok gerçekten. Inter bana bişey söylemedi. Kısa süre içerisinde bişey çıkacağını zannetmiyorum. "Wesley nin menajeri"

Inter forumundan alıntıdır.

Eğer doğruysa sol bek transferine yoğunlaşalım...

Sent from my iPad using Tapatalk

bu iş yatar geçmiş olsun ... timelineda sneijder yazdım 123138 tane Liverpool haberi çıktı

oc6jsolj:tw1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt