Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

heralde ferit sahenk çok ürktükü ntvde de hurriyet de sneijderi haberi yoka yakın

Borsaya bildiriyoruz,başkan söylüyor,Albayrak söylüyor,Inter başkanı söylüyor ve halen teklif yok haberlerine inananlar var.

1) Takim icinde denge

2) FT istemiyor

3) Bulent Tulun , Fatih Terime inat Sneijderi getiriyor

4) Pahali

5) Menagerinin Galatasaraydan haberi yok

6) Kolpa Tweet

7) Ezikbahceliler forum uye olup yalan haber koyuyor herkez inaniyor

8) Sabah herkez negatif kendi kendine haber uyduruyor gelmez diye

9) Oglen oluyor vaay geliyor hareketleri basliyor

10) Aciklama geliyor herkez dugun bayram havasinda

11) Saat 03:00 geciyor herkez yine liverpool/chelsea/psg haberleri uyduruyor

Yokardaki hersey sizlerin bizlerin uydurup haber konusu yapmasi ..

Sneijder gelecek az biraz bekleyip gorecez bugun yada yarin ..

arkadaşlar 11.40 amsterdam - ist uçağının yolcu listesine ulaşabilir miyiz?

O değilde Btallayla Sneijder bonservisi aynı ya bu transfer bana çok saçma gelmeye başladı

Borsaya bildiriyoruz,başkan söylüyor,Albayrak söylüyor,Inter başkanı söylüyor ve halen teklif yok haberlerine inananlar var.

Hele sukur biri uyandi kardesim anlat sunalra yahu herkez bi sekil ariyor ariyor yalan haberi getirip koyuyor sonrada inaniyor hahaha

Hangi uçak sözde bugün geliyor ki o ersinin yazdığına göre iki tane saat ve iki ayrı gün vermiş ama

Sneijder once askerlik subesine teslim edilip askerligini yapip daha sonrasinda sunnet olup yemin toreniyle karsimiza cikacakdir .. suanda Burdur'da islemleri yapiliyor .:lol:

Yaw bırakın arkadaşlar uçak olayını tek sorun sneijder ile inter arasındaki sponsorlukta.

Ne olursa olsun pazar akşama kadar bu işin olumlu yada olumsuz bitmesi lazım haftaya lig başlıyor takımın motivasyonu dağılmasın.

Tahir sitesinde çıktı haber kaynaklarına baktım bi holandanın websitesi.Alexeda baktım siteye hollanda sıralamsında 16. yani o kadar dagüvenilmez bi kaynak değil

OPOOOGHHH la biz hollanda'da yasiyoruz burdaki gazetelerin/sitelerin 80% kolpaa ve turk dusmani o yuzden hepsi gelmez diyor hep bir agizla

Takım içi dengeler muhabbeti tamamen kılıf ne yazık ki.Bu transferle Bülent Tulun uğraşıyor (ki nefret ediyorum bu adamdan ama transferin olmasını istiyorum) ,bu yüzden Terim istemiyor bu adamı bu kadar basit.Kaka gelse sorun olmazdı,A.Albayrak uğraşsaydı transferle falan...

Avrupada ilk 10 hedefimiz var hala takım içi dengelerden bahsediliyor ya acaip sinirleniyorum ne yani sneijder 5-6 alacak diye emre top oynamayacakmı semih ben daha çok isterim mi diyecek zaten şuan aldıkları maaş ortada koskoca interin açın maaşlarına bakın arada ucurumlar var olacak o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt