Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugun Gerrard'ın acıklaması var tam olarak lvp genclestirme politikasına katılmıyorum diyor genclestirme politikası yapan takım niye yapar 1-Parasızlıktan 2-Kadronun yaslılıgından ikiside lvpde mevcut nasıl alcaklar sneijderi:o

SAnmıyorum lvp sneijderi nerde oynatıcak 10 numaralı pozisyonda oynatsa gerard var kanatta oynatsa downing var ha sneijder downingi kser ama sneijderi 1. mevki kanat olarak transfer ediceklerini sanmıyorum

Sneijder Liverpoolda'Chelseade'ManchesterUnitedda'Tottenhamda oynicak hepsiyle oynicak .. Hepsine de imza atacak .. Yeter la yeter artik adam bizim avucumuzda gelecek sabredin daaa

günaydın bu adam öğleden sonra gelecek deniliyor hala bi açıklama yok delirmemek elde değil

Selamın Aleyküm son gelişmeler neler ? Allahım sabır ver sen bize

maçadoğru.com'u kaynak göstermiş işte tuttosport.

maçadoğru.com a konuştuğuna gerçekten inanıyormusunuz,merak ettim

Twitter'da yazan fake accountlardaki iddialari paylasmaktan iyidir. Daha saglami varsa siz de paylasin hepimiz okuyalim. BEn tarafsiz olarak paylasiyorum, benim inancimi merak ediyorsaniz anlasma coktan saglandi.

günaydın bu adam öğleden sonra gelecek deniliyor hala bi açıklama yok delirmemek elde değil

Güvenilir adamların hepsi emin ama söylemiyorlar neden eminler. Oldu bitti olarak bakıyorlar, misal Melih abi dedi ki 'nerden biliyoruz haberin beklendiğini'. Kesinlikle haber falan beklenmiyor, bu iş bitti ve başka bir şeyler var açıklanmıyor.

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: avatar"] [/TD]

[TD="class: user-info"]frdn23 @frdn23 [/TD]

[TD="class: timestamp"]38 saniye [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]şu an herkes garip bir sessizlik içinde. fatih terim ,abdurrahim albayrak, başkan .bu tansfer olursa anlatılacak çok hikayesi olacak sanırım

ben de ayı fikri taşıyorum. ilginç bir durum.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Selamın Aleyküm son gelişmeler neler ? Allahım sabır ver sen bize

A.S hersey iyi gidiyor ama bazi arkadaslar israrla kendi kendilerini kandirmak icin , yabanci sitelere girip girip sacma sapan haberleri buraya tasiyor panik havasi yaratmaya calsiyor .. sorun yok beklemedeyiz .

[TD="class: avatar"]

[/TD]

[TD="class: user-info"]frdn23 @frdn23

[/TD]

[TD="class: timestamp"]38 saniye

[/TD]

[/TR]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]şu an herkes garip bir sessizlik içinde. fatih terim ,abdurrahim albayrak, başkan .bu tansfer olursa anlatılacak çok hikayesi olacak sanırım

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Neyine sasiriyon ? Sanki FT normalinde her gun TV cikip gencler naber transfer yapiyoruz mu diyor ? tey allahim

Sıradan bir spor muhabiri olan Irmak Kazuk'un iki dudağı arasına kaldık çok ilginç:)

bugün açıklanması lazım bu adamın rtık bugün açıklanmazsa ciddi anlamda sıkıntı var :o

Eğer NTVspor da Sneijder'in kötü yönlerini gösteriyorsa o transfer kesin bitmiştir.

Twitter'da yazan fake accountlardaki iddialari paylasmaktan iyidir. Daha saglami varsa siz de paylasin hepimiz okuyalim. BEn tarafsiz olarak paylasiyorum, benim inancimi merak ediyorsaniz anlasma coktan saglandi.

anlaşma olup olmadığını sormadım, maçadoğru kimki ona konuşssun, yoksa anlaşıldığını bende inanıyorum.

neyse birazdan havaalanından tweetlerde gelmeye baslar zaten :) yolcu listesinde ismini gördüm, başkanın uçağı rota bildirdi vs.

62625F61625F636162645162646B61666B6563618A7AA69A.jpg
beyler gelcekk durum muspet:):):):):)

[TD="class: avatar"][/TD]

[TD="class: user-info"]frdn23 @frdn23 [/TD]

[TD="class: timestamp"]38 saniye[/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

transfer bitti çünkü yada taraftarlardan korkuyorlar. :SS:

[video=youtube;SbvRgJyW__k]https://www.youtube.com/watch?v=SbvRgJyW__k[/video]

Beyler şu herifi alsak nasıl olur?

BİLENLER VARDIR....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt