Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olum ben bile bu transferin bitebileceğine inanmaya başladım, düşünün artık

Wesley sneijder gerçekleri

başkan ünal aysal'ın yaptığı açıklama sonrası transfer ciddi bir şekilde gündeme oturdu ardından kap a gönderilen yazı ile bunun bir dedikodu olmadığı anlaşıldı galatasaray girişimlerini sürdürdü ve inter ile 8.000.000 € bonservis bedeli karşılığı anlaştı, ayrıca bu müzakerede bir anlaşma vardı ki o da sneijder'in 12.01.2012 saat 23.59'a kadar galatasaraydan başka bir takıma giderse inter'in galatasaray'a 5.000.000€ tazminat ödeyeceğiydi. wesley sneijder ve ailesini ikna etme çabaları olumlu ilerledi menajeriyle ilgili de sorunlar hemen hemen halledildi derken menajerin wesley sneijder'i başka takımlara teklif etmesi ve fiyat arttırma çabaları ortaya çıktı fakat ciddi talipler olmayınca dün gece itibari ile wesley sneijder cimboma çok yakın denildi. eğer her şey olumlu giderse bu transfer bugün bitecek ve pazartesi günü (borsa gelirleri düşünülerek) açıklanacak.12 ocak yani bugün çok kritik bir gün, olumlu yada olumsuz her şey bugün belli olacak hatta duyumlarıma göre öğle saatlerinde şuan tehtit olarak görülen kulüpler;anzhi, tottenham,man utd. ve liverpool ama bu kulüplerin ilgisinin çok ciddi olmaması bizim için iyi fakat şöyle bir durum var manchester, tottenham yada liverpool'un oyuncuya ilgisi artar ve aklını çelerler ise wesley'nin bizi değil de onları seçme ihtimali çok yüksek fakat genel olarak şunu söyleyebiliriz ki wesley galatasaray'a yakın tabi hemen bitti gözüyle bakmamak gerek

Transfer Nöbeti

Ntvsporun yaptığı habere göre Sneijder bugün açıklanır hatta açıklanmadan bile gelebilir İstanbul'a

Bu gidişle Sneijderin havaalanına gelişinde coşkulu karşılama değil de böyle küfürlü protestolu olaylar falan çıkıcak :D

Irmak Kazuk tam olarak ne dedi ?

Çok şey söledi ancak ben sana en önemlisini söleyim :D Aradaki tek pürüzün Sneijder ve İnterin sponsor anlaşması olduğunu bu yüzden bu transferin bu kadar uzadığını söledi. Halledilmeyecek gibi değil yarın öğleden sonra hallolur dedi

Milan - Malpensa havalimanında çalışan akrabanız , arkadaşınız yok mu ?

Bugün hiçbir açıklama yapılmayacak çünkü kararın ne olacağını kimse bilmiyor. Irmak Kazuku dinledim hikaye anlatıyor çünkü bilgi alamıyor

Örneğin Dün Ntvde Irmak Kazuk önce Sneijder Pazartesiye kadar düşünmek için süre istedi dedi Bir iki saat Sonra Trt Haber de Abdürrahim Albayrakı izledi bu gece haber bekliyoruz lafını duyunca gece Spor programında yarına transfer sonuçlanır dedi. Sonuç o da haberlerden izlediği ile haber yapıyor kaynağı yok

Sponsorluk anlaşması falan hikaye Ntvnin uydurması Yani Irmak Kazuk haberleri birleştirip şark kurnazlığı yapıyor

Ben bu transfer için iki gün nöbet tuttum Ama artık olmayacağını düşünüyorum

THY reclaminda oyniyan cocukdan duydum sneijderi ucakta gormus geliyormus

Hala borsa gelirleri diyorlar ya hay allahim sabır ver!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt