Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız Sneijderin başkanı arayıp eskisinden daha yakınım demesi doğru

ceza almamak icin böyle demek zorundalar :asd:

Mehmet Baransu'da lag var, ne diyor bakın :D

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

Sneijderle anlasma henuz yok Kulubuyle anlasildi ama kendisinden haber bekleniyor GS yonetimi birazdan yalan haberle ilgili aciklama yapacak

KAP a bildirim yapmadan açıklayamayacaklarını sağır sultan biliyor. Sıkıntı yok bu yapılan açıklamayı niye NTV spor vermeden yapmadılar. Biraz düşünün arkadaşlar sıkıntı YOKK!! anlaşma kesin

Kulübün açıklamasında olumsuz birşey yok rahat olun

Resmi siteden duymadan inanıyosunuz milleti kendinize güldürüyosunuz.Fb yandaşı kanalın haberine inanıyosunuz.Resmi siteden gelir hep beraber seviniriz.

Resmi site mecbur sanırım bunu açıklamaya. Yoksa Kap'a girmeleri lazımdı anlaşmayı. Ya Kap'a gireceksin, yada ciddi iddaya karşı süreci kontrol altında tutacaksın. Bunlar hep borsa yüzünden :(

meireles-gay-is%CC%A7areti.jpg

Bu Imrak'in güvenilmez oldugunu bile bile güvendim, allah belani versin

ntv ye haberi yaptranlar belli,:sad007: burda küfredyorum resmen

AW: Transfer Nöbeti

Angry birdleri resmen ********************* korkusu sarmis...

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

sakın olalım yakında resmı acıklama gelır bence bu gece acıklanır bıter bu ıs....

bu transfer burdan yatarsa yönetim cok laf yer

bunuda göze alamazlar ünal baskan gerekirse özel jetiyle sneijderi kaciracaktir :D

Ulan o değilde bütün camia bu transfere kitlendi. Kimse takım nasıl hazırlanıyor,2.yarı nasıl başlayacağız vs düşünmüyor?

Gelir diyen müspetlesin gelmez diyenler menfiilesin bakalım nolacak.

Bu arada bu cümlenin sonuna net ekleme işi bitmedi mi hala ? Modası devam ediyor mu? yaş 30 olunca takip edemiyorum.

Ha birde f5 e acır gibi oldum tam sonra dedim "ne acıyacam lan, beter olsunlar" better olsunlar aslında. Yani daha iyi olsunlarda ligin tadı bitmesin hemen. Rakip kalmadı ligde rakip bu ne?

Şu şey yıldızı sesli spor bakanı dışardan takım getirsin bizim lige monte etsin bari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt