Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya hata bizde beyler ntvspor resmi site değil ne olursa olsun resmi siteyi beklmek gerek ben bu şeref yoksunlarından çomak sokmak için bile son dakika girmelerini beklerim

Görüşmeler sürüyor deniliyor üzülüyorsunuz yapmayın be görüşmeler sonlandırıldı da denilebilirdi.

Olumsuz bir şey yok şu an.

NTVSPOR bunu kasıtlı yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum futbolcu ile görüşme aşamasında transferi duyuruyor hemde yüksek bi rakamla GS nin işini zorlaştırmak amaçlı

Bildiğim tek birşey var, bizim kulüp Sneijder e yıllık 5,3 milyon artı maçbaşı 25.000 euro vermeeeezzzzzz. Anlaşma daha azına biter

Evet bizim çingene pazarlığı başlamış galiba beyler

Yagiz Burak
‏@Senfo10
Şu an çok iyi yerdeyiz, kulup belki de daha biraz daha ucuza halledebilmek için caba içerisinde, çok çok rahatım.

Kendisi güvenilirdir.

Bu ne yüzsüz medya anlaşma olmadan haber yapıyorlar.:mad: Ey bülent tulun bu işide eline yüzüne bulaştırırsan bas git kulüpten. Hala o mektubu unutmadık.

KAP a bildirim yapmadan açıklayamayacaklarını sağır sultan biliyor. Sıkıntı yok bu yapılan açıklamayı niye NTV spor vermeden yapmadılar. Biraz düşünün arkadaşlar sıkıntı YOKK!! anlaşma kesin

Yahu anlasma yok iste neyin kafasini yasiyorsunuz ki. Anlasma olsa kulüp niye aciklamasin, neyi neden sakliyorlar.. Hep böyle avuturz kendimiz. Daha görüsmeler sürüyor iste, biten birsey yokmus, resmi aciklama bile geldi.

Bi sakin olun ya resmi siteden başkası yalan dolan . Gelir , gelmez orası ayrı ama sizin yüzünüzden feci makara yapacaklar bizle sakin olun sakin.

Transfer Nöbeti

Beyler sakın olun

Ama bu transfer burdan yatarsa...

Düşünmek bile istemiyorum...

Sent from my iPad using Tapatalk

kad%C4%B1koyde%20fener.jpg

Sonumuz benzemesin

Takım isterse uzayda hazırlansın transfer olmazsa tur boşa çıkacağı için kimsenin umrunda değil bence ve haklılarda bu konuda.

Daha imzalar atılmadan kulüp hala görüşmeler devam ediyor dedi rahat olsun herkes.Sneijder bizim.

Sv: Transfer Nöbeti

Akşama açıklama gelir Wesley bizde diye. güzide medya organimiz ntv'ye ettinigiz küfürler boşa olacak. yaşa ntv olacak.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt