Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

herkes anlaşıldı dedi imza var demedi ki sneijderle anlaşıldımı diye merak ediyoduk evet anlaşıldı sneijderle ama sözlü olarak anlaşıldı ama imza yok imza atıncada açıklanıcak bu kadar basit

benım görüşüm budur

Şeref Aydın msj yazdığında ki heyecan hiç bişeyde yok hele bi msj atıp bekletmesi yokmu:)

Her mesajı azami en baba konu kadar like alıyor:cool:

birde yani trollük falan diyorsunuz madem bunu biliyorsunuz neden tepki koyup tahrik oluyorsunuz bu tip mesajların niyeti zaten geyiq. burda bunu yapan usluluk yapan tonla adam var ama siz kendi kendinze komplks yapıp ayrmcalk yapıyorsunz. başkada bişi demiyrm for now

ya harbi saglıklızsınız. kim h c yi taklit ediyor. siz bu kadar dar bakarsanız öyle görürsünüz gidin biraz kitpp falan okuyun burda takılmak yerine. o zaman bende hwepnizi hakan delikanlıya benzetiyim . ya da arif ulu. 2 çeşitsiniz. çok mu normal bu ? burda algıda seçiçilik yapıyorsunuz normal üyelerden vslerden çok daha timsahımsı şeyler geliyor. hatta bazı yorumlar geliyor ki allahım insanlık dün mü ortaya çıktı diyorsunuz. kendi kendinze kompleks yapmışsınız bu işi .. neyse anlamıcaskınz zaten boşver konuyu sabote etmiyim

2 gün önce fake hesaplar ve fake Şeref Aydın'ın yazdığı mesajları alıntılayanların çoğu NS'liydi , 5-10 dk sonra gelip ne çabuk inanıyorsunuz falan muhabbeti döndü. :b5:

serdar tasci ve carlinhos gelsin :D

ya harbi saglıklızsınız. kim h c yi taklit ediyor. siz bu kadar dar bakarsanız öyle görürsünüz gidin biraz kitpp falan okuyun burda takılmak yerine. o zaman bende hwepnizi hakan delikanlıya benzetiyim . ya da arif ulu. 2 çeşitsiniz. çok mu normal bu ? burda algıda seçiçilik yapıyorsunuz normal üyelerden vslerden çok daha timsahımsı şeyler geliyor. hatta bazı yorumlar geliyor ki allahım insanlık dün mü ortaya çıktı diyorsunuz. kendi kendinze kompleks yapmışsınız bu işi .. neyse anlamıcaskınz zaten boşver konuyu sabote etmiyim

hakkaten yani hepiniz h. delikanli taklidi yapiyorsunuz ama delikanliligi anlayamamissiniz haksizmiyim yunus ?

Yıllar sonra mükemmel bir kaleci bulmuşuz niye satıp başka kaleci alıyoruz renkdaş,onun yerine alınacak Onur Kıvrak Muslera'nın yarısı etmez benim gözümde

yarısı mı etmez, aç da bir izle onuru lütfen , musleranın da önünü açmak lazım ayrıca yabancı sınırı da malum

genc renkdaslarimin ceza almasina gonlum el vermiyor misal omer adli teenager kardesim bana moron demis ama sikayet etmiyorum niye cunku 1. GSliyim 2. o da GSli 3. futbolu 2007de izlemeye baslamis olmasinin verdigi tecrube eksikligini kufrederek kapamak istedigini biliyorum yani

Teenage Mutant Ninja Ömer

Neden birbirinize hakaret edersiniz ki?

Görüşlerinizi belirtin herkesin farklı görüşü olabilir

Forum u takip eden diğer renkdaşların keyfini kaçırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt