Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

KAP'a transfer bildirimi olunca BEN;

:f50::gs:

Ali Dürüst açıklama yapınca Ben;

:gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50::gs::f50:

:lol::asd:

ne alaka ? ayrıca melo hala bu takımın en önemli parçalarından biri

Sorun bu zaten. Takımın en önemli parçası saatli bomba. Tugay tarzı bir adam lazım onun yerine. Ben eski kafalıyım böyle düşünüyorum. Sizi bilemem saygı duyarım düşüncelerinize.

Bu arada sneiderin ödeöe plani nasil olacak hakkaten nike 6 milyon imza parasini verecek mi,,,,vermezse 8 bonservis arti 6 imza parasi ,,,arti yillik 5.3 ten 3.5 yillik toplam 32.5 milyon euro yapar,,,bu da 76 trilyon para yapar,,,çok para hakikaten

28 yasindaki bir Dünya stari kaca almayi planliyordun peki ?

fiyatlar cok normal hata ucuza oynar rakamlar dogruysa .

Yamur daha yayiyor..........bu zeminde ISALLAH sakatliklar olmaz

:sgr:

Neyse cikip biraz maca bakalim kafam dagilsin, birsey olursa zaten ligtvde son dakika altyazisi gecer...bundan sonra zaten sadece resmi site aciklamasi eksik

ya harbi saglıklızsınız. kim h c yi taklit ediyor. siz bu kadar dar bakarsanız öyle görürsünüz gidin biraz kitpp falan okuyun burda takılmak yerine. o zaman bende hwepnizi hakan delikanlıya benzetiyim . ya da arif ulu. 2 çeşitsiniz. çok mu normal bu ? burda algıda seçiçilik yapıyorsunuz normal üyelerden vslerden çok daha timsahımsı şeyler geliyor. hatta bazı yorumlar geliyor ki allahım insanlık dün mü ortaya çıktı diyorsunuz. kendi kendinze kompleks yapmışsınız bu işi .. neyse anlamıcaskınz zaten boşver konuyu sabote etmiyim

Sen neden anlamıcaksınız zaten diyerek insanlara hakaret ediyorsun ki, insanları irdelemek sana mı kaldı adam ister burda takılır ister kitap okur. Bunları demeye ne hakkın var bunu nasl kendinde görüyorsun pess

Ben böyle insanlardan nefret ediyorum sen kimsin ki ya milleti yarglıyorsun..

uçak olayı doğru dedi bana fenerli bir arkadaşım hatta daha dün gelmez olum sneijder falan diyordu bugün thyde çalışan arkadaşına teyit ettirmiş milanodan 3te binse burada 7 gibi olur sanırım , bekleyelim :D

194351hp2.jpg

şl kupası dövmeside varmış :troll:

5 yıllık nöbet tecrübeme göre sneijder bizde renktaşlar..yatan transferler için hiç böyle açıklamalar olmamıştı ve rakipler vardı ya da oyuncu kulubünde kalmak için bizi kullandı

Sen neden anlamıcaksınız zaten diyerek insanlara hakaret ediyorsun ki, insanları irdelemek sana mı kaldı adam ister burda takılır ister kitap okur. Bunları demeye ne hakkın var bunu nasl kendinde görüyorsun pess

Ben böyle insanlardan nefret ediyorum sen kimsin ki ya milleti yarglıyorsun..

ne hakareti ya benim demen o insanların düşüncesini degiştirmeyecek gene aynı şeyleri demeye devam edicekler diyorum dogru veya yanlış olarak. senin içinde varmış heralde , rahatladıysan ne ala.

seni seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt